Επιλογή Σελίδας

Ισόπαλο με σκορ 1-1 έληξε το παιχνίδι που διεξήχθη στο γήπεδο της Βρύας ανάμεσα στον τοπικό Νέο Παμβρυακό και την 25η Μαρτίου, στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Β΄ κατηγορίας της ΕΠΣ Πιερίας.
Αυτοί είναι οι πρώτοι βαθμοί στο πρωτάθλημα για τις δύο ομάδες αλλά και πρώτος αγώνας για την ομάδα της Βρύας καθώς την 1η αγωνιστική έκανε το ρεπό της, ενώ η 25η Μαρτίου είχε γνωρίσει την εντός έδρας από τον Απόλλωνα Ράχης.
Το παιχνίδι ήταν σε γενικές γραμμές μέτριο ποιοτικά με τους γηπεδούχους να προηγούνται στο ημίχρονο και να ισοφαρίζονται στις αρχές της επανάληψης από την 25η Μαρτίου η οποία στη συνέχεια ανεβάζοντας την απόδοσή της, θα μπορούσε να έχει φύγει νικήτρια από τον αγωνιστικό χώρο καθώς τις δόθηκαν οι ευκαιρίες χωρίς ωστόσο να τα καταφέρει.
Φάσεις και τα γκολ
Στο 24΄ ο Σιασόπουλος με σουτ πλασέ από καλή θέση άνοιξε το σκορ 1-0.
Στο 26΄ σουτ του Δαλάκα μέσα από την περιοχή, η μπάλα έφυγε άουτ.
Στο 38΄ ο Συρόπουλος σούταρε από την αριστερή γωνία της μικρής περιοχής, η μπάλα όμως πέρασε πάνω από το οριζόντιο δοκάρι άουτ.
Στο 48΄ ο Παπαδημητρίου με δυνατό σουτ έξω από την περιοχή ισοφάρισε σε 1-1, σκορ που έμελλε να είναι και το τελικό.
Στο 56΄ ασίστ του Δαλάκα και συρτό πλασέ του Καραμέλιου από θέση βολής, μπλόκαρε ο Ι. Μπατσαράς.
Στο 60΄ σέντρα του Ν.Ν. Στραβογιάννη, κεφαλιά του Ν.Γ. Στραβογιάννη, η μπάλα πέρασε δίπλα από το δεξί δοκάρι άουτ.
Στο 73΄ καλό σουτ φάουλ από τον Παπαδημητρίου, η μπάλα όμως έφυγε άουτ.
Στο 75΄ ο Μήτσης εξουδετέρωσε με τα χέρια το πλασέ του Αδαμόπουλου από θέση τετ α τετ.
Στο 90΄ σουτ του Ν.Γ. Στραβογιάννη από καλή θέση, μπλόκαρε με διπλή ενέργεια ο γκολκίπερ της Μαρτίου.
Στο 90+2΄ ο Αδαμόπουλος σούταρε από καλή θέση, απέκρουσε ο Μήτσης, η μπάλα κατέληξε στον Λάμπρου ο οποίος με νέο σουτ δεν κατάφερε να σκοράρει.
Άριστη η διαιτησία του κ.  Τάσου Γιαμούζη με βοηθούς τους κ.κ.  Κώστα Κωτούλα και Βασίλη Λέφα.
 
Οι συνθέσεις των ομάδων
Νέος Παμβρυακός (Διονύσης Στραβογιάννης): Μήτσης,  Χρυσόπουλος,  Νικολαΐδης,  Ν. Παπανικολάου (46΄ Καραμέλιος),  Βαρμάζης,  Σιασόπουλος,  Ν.Γ. Στραβογιάννης,  Δ. Παπανικολάου,  Δαλάκας,  Κόντος,  Ν.Ν. Στραβογιάννης.
ΑΜΣ 25η Μαρτίου (Μανώλης Μπατσαράς): Ι. Μπατσαράς,  Γκουνταμάνης (58΄ Μπαλαμπάνης),  Συρόπουλος,  Υφαντίδης,  Παπαδημητρίου,  Ξενόπουλος,  Σεϊταρίδης (61΄ Χατζηχρήστου),  Κωνσταντής (90+3΄ Ελευθεριάδης),  Αδαμόπουλος (90+3΄ Σταυρίδης),  Αναγνωστούδης (90+3΄ Ντάμτσιος),  Λάμπρου.

Pin It on Pinterest

Shares
Share This