Επιλογή Σελίδας

Παρότι η ΑΕ Περίστασης ήταν αυτή που προηγήθηκε, ο Ερμής Εξοχής ήταν η ομάδα που αναδείχθηκε νικήτρια στη μεταξύ τους αναμέτρηση, επικρατώντας με 2-1 στο γήπεδο της Περίστασης, στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Β’ κατηγορίας της ΕΠΣ Πιερίας.

Έτσι, η ομάδα της Εξοχής έμεινε μόνη στη 2η θέση της βαθμολογίας, με 4 βαθμούς, 2 λιγότερους από το πρωτοπόρο Εθνικό Κατερίνης ενώ η ΑΕ Περίστασης είναι η μοναδική ομάδα χωρίς βαθμό μετά από δύο αγωνιστικές.

Οι παίκτες του Διονύση Τοκατλίδη προηγήθηκαν στο 26′ με ατομική ενέργεια και σουτ με το δεξί του Δ.Α. Κλιάνη.

Πέρα από το γκολ, δημιούργησαν και έχασαν πολλές ευκαιρίες, όμως έπεσαν επάνω σε έναν πάρα πολύ καλό Αμβροσιάδη που “κατέβασε τα ρολά” με αποκορύφωμα την απόκρουση στο πέναλτι του Μυστρίδη στο 80′ (είχε υποδειχθεί για χέρι του Παγωνίδη).

Ο Ερμής, από την πλευρά του, αποδείχθηκε πολύ πιο αποτελεσματικός και αφού ισοφάρισε σε 1-1 στο 65′ με πλασέ του Κοσμίδη έπειτα από μακρινή μπαλιά και λάθος υπολογισμό αμυντικού, έφτασε στο τελικό 1-2 με πλασέ του Γεωργαντά ο οποίος νίκησε τον Γαβριηλίδη σε τετ α τετ.

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Μέγας με βοηθούς τους Μηνούδη και Μαυρογιώργη.

Οι συνθέσεις των ομάδων
ΑΕ Περίστασης (Διονύσης Τοκατλίδης): Γαβριηλίδης, Μαχαιρίδης, Κουσουρής Π. (56′ Παπαδόπουλος), Γεροντίδης, Νίκου, Μαρωνίτης (77′ Σταυρίδης), Κλιάνης Α.Δ., Κλιάνης Α.Π., Ευθυμιάδης, Κουσουρής Σ., Μυστρίδης.

Ερμής Εξοχής (Χρήστος Βελώνης): Αμβροσιάδης, Σαρηγιαννίδης, Βασιουρής, Σάμπα, Μπαμπατζιάνης, Παπαγιαννόπουλος (90’+1′ Φωτόπουλος), Κοσμίδης, Εγγλέζος, Βελώνης, Γεωργαντάς (87′ Βελώνης), Φακίτσας (23′ Παγωνίδης).

Pin It on Pinterest

Shares
Share This