Επιλογή Σελίδας

Ισόπαλο 2-2 έληξε το γειτονικό ντέρμπι ανάμεσα στον Ατρόμητο Κατερίνης και τον Βατανιακό, στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Α’ κατηγορίας της ΕΠΣ Πιερίας.

Έτσι, οι δύο ομάδες παραμένουν αήττητες, στην δεύτερη θέση του πίνακα, πίσω από τον Αιγινιακό που έκανε το “δύο στα δύο”.

Ο Βατανιακός δεν έπιασε υψηλά στάνταρ απόδοσης και βρέθηκε πίσω στο σκορ στο 17′ όταν ο Χρυσόπουλος με πλασέ έξω από την περιοχή νίκησε τον Φιρινίδη και “έγραψε” το 1-0.

Οι φιλοξενούμενοι αντέδρασαν και έφτασαν στην ισοφάριση με καρφωτή κεφαλιά του Λιόλιου ύστερα από εκτέλεση κόρνερ στο 43′, με το 1-1 να είναι και αποτέλεσμα ημιχρόνου.

Η ομάδα του Γιώργου Ποτουρίδη έφτασε στην “ανατροπή” στο 50′ όταν ο Παρδάλης εκμεταλλεύτηκε ασυνεννοησία της άμυνας του Ατρομήτου με τον τερματοφύλακα των γηπεδούχων και με πλασέ “έγραψε” το 1-2.

Το “συγκρότημα” του Στέφανου Ταβουκτσή που για ένα ακόμη παιχνίδι μετά τον θρίαμβο της πρεμιέρας στον Κολινδρό έπαιξε καλά το παιχνίδι των αντεπιθέσεων, έφτασε στον ισοφάριση στο 65′ όταν ο Αν. Παναγιωτίδης εκμεταλλεύτηκε βαθιά μπαλιά και κακή εκτίμηση της άμυνας του Βατανιακού και βρέθηκε τετ α τετ με τον Φιρινίδη τον οποίο πλάσαρε ψύχραιμα, διαμορφώνοντας το τελικό 2-2.

Στο 90’+3′ αποβλήθηκε με απευθείας κόκκινη κάρτα ο Μητράκας διότι έφτυσε αντίπαλο κι έτσι ο Βατανιακός ολοκλήρωσε το παιχνίδι με δέκα ποδοσφαιριστές.

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Μέγας με βοηθούς τους Μηνούδη και Κουτσικανίδη.

Οι συνθέσεις των ομάδων
Ατρόμητος Κατερίνης (Στέφανος Ταβουκτσής): Νικολαΐδης, Σατσίδης, Ζαγγελίδης, Κωνσταντινίδης (80′ Χαλκίδης-Καλλέργης), Μπαλαμπάνης, Παναγιωτίδης Γ., Νταμπαλάκης, Χρυσόπουλος (56′ Medolli), Στραβογιάννης (68′ Καραγκιοζίδης), Παναγιωτίδης Αν., Μιχαηλίδης (80′ Ιωαννίδης).

Βατανιακός (Γιώργος Ποτουρίδης): Φιρινίδης, Σαμανίδης, Μητράκας, Παντζιάλας, Λιόλιος, Οικονόμου, Παπαδόπουλος, Τσιώμης, Ζώβληκας (86′ Μότσιας), Καλαϊτζίδης (68′ Καραμανώλας), Παρδάλης.

Pin It on Pinterest

Shares
Share This