Επιλογή Σελίδας

Τηλεδιάσκεψη που μπορεί να χαρακτηριστεί κρίσιμη πραγματοποιήθηκε ανάμεσα στην ΕΠΟ και τα σωματεία της Γ’ Εθνικής.

Το ποσοστό των ομάδων που συμμετείχε ήταν αρκετά μεγάλο, με την ΕΠΟ να εκπροσωπούν ο πρόεδρος επιτροπής διοργανώσεων, Άγγελος Δανιήλ και o αναπληρωτής πρόεδρος, Κωσταντίνος Νίκας.

Σύμφωνα με όσα έχουν κυκλοφορήσει η πλειοψηφία των ομάδων τάσσεται υπέρ των 6 ομίλων σε ποσοστό 60%, καθώς θα υπάρχει χαμηλότερο κόστος γι’ αυτές και σε επίπεδο μετακινήσεων.

Το υπόλοιπο 40% επιθυμεί να παραμείνει ως έχει η προκήρυξη και το πρωτάθλημα να γίνει με 4 ομίλους. Βασικό τους επιχείρημα είναι πως με 4 ομίλους δε θα γίνουν λίγα ματς, ενώ θα βοηθήσει και την ΕΠΟ που θέλει σε βάθος χρόνου να μειωθούν οι ομάδες.

Επιπλέον αρκετά σωματεία στον προγραμματισμό τους έχουν υπολογίσει να πάρουν μέρος στο πρωτάθλημα περισσότεροι νέοι παίκτες.

Κυριαρχεί η αίσθηση, μέχρι στιγμής, ότι οι 6 όμιλοι δε θα αλλάξουν, ενώ για την σέντρα εκφράστηκε η επιθυμία όλων να γίνει το συντομότερο δυνατόν.

Από εκεί και πέρα, συζητήθηκε και το θέμα των διαιτητών, ώστε οι ορισμοί να είναι με διαιτητές από κοντινότερους συνδέσμους για να μπορούν οι ομάδες να αντέχουν το εξοδολόγιο.

Πηγή: Mikriliga

Pin It on Pinterest

Shares
Share This