Επιλογή Σελίδας

Ισόπαλο 2-2 ολοκληρώθηκε το παιχνίδι ανάμεσα στην Πίνδο Άνω Αγιάννη και τον Ερμή Εξοχής που διεξήχθη στο γήπεδο του Άνω Αγιάννη, στο πλαίσιο της 1ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Β’ κατηγορίας της ΕΠΣ Πιερίας.

Ήταν ένα παιχνίδι με ένταση, πάθος, διαμαρτυρίες και όλα τα χαρακτηριστικά ενός ντέρμπι, που τελικά δεν ανέδειξε νικητή.

Η ομάδα του Χρήστου Βελώνη άνοιξε το σκορ με γκολ του Κοσμίδη στο 8′.

Στο 37′ μετά από σέντρα από δεξιά ο Γιαννής δε μπόρεσε να πιάσει την κεφαλιά, η μπάλα κατέληξε στον Παπαζήση που προσπάθησε να πιάσει ένα γυριστό σουτ το οποίο όμως λειτούργησε ως… ασίστ που εκμεταλλεύτηκε ο Γιαννής και με ανάποδο ψαλίδι από κοντά νίκησε τον Αμβροσιάδη, κάνοντας το 1-1.

Ο Ερμής πήρε ξανά προβάδισμα στο 59′ με τον Παπαγιαννόπουλο να διαμορφώνει το 1-2.

Το “συγκρότημα” του Γιάννη Τσιβαλίδη ισοφάρισε στο 83′ με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Εφραιμίδη.

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Νίκολιτς με βοηθούς τη Φωτιάδου και τον Μπίνια.

Οι συνθέσεις των ομάδων
Πίνδος Άνω Αγιάννη (Γιάννης Τσιβαλίδης): Μυρωτής, Παπαργυρίου, Καραθάνος (60′ Δημητριάδης), Ευθυμιάδης, Εφραιμίδης, Κακκάρας Σ., Παρμακτσίδης, Αμπατζίδης, Πάγια, Γιαννής (60′ Κότσι), Παπαζήσης (60′ Lleshaj).

Ερμής Εξοχής (Χρήστος Βελώνης): Αμβροσιάδης, Σαρηγιαννίδης, Φωτόπουλος, Σαββίδης Χ. (60′ Παγωνίδης), Βασιουρής, Σάμπα, Μπαμπατζιάνης, Παπαγιαννόπουλος, Σαββίδης Κ. (65′ Γεωργαντάς), Κοσμίδης, Εγγλέζος.

Pin It on Pinterest

Shares
Share This