Επιλογή Σελίδας

Με γκολ που σημείωσε ο Στέργιος Γκουνέλας στο 89ο λεπτό η Ελπίς Ανδρομάχης έκαμψε την σθεναρή αντίσταση του Απόλλωνα Λιτοχώρου νικώντας τον με 1-0 στο γήπεδό της, στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος της Β΄ κατηγορίας της ΕΠΣ Πιερίας.
Ισορροπημένο το πρώτο μέρος όπου παίχτηκε μέτριο ποδόσφαιρο με δυνατά μαρκαρίσματα σε όλες τις γραμμές και με ελάχιστες φάσεις μπροστά από τα καρέ, καλύτερη η Ελπίς Ανδρομάχης στην επανάληψη, θα μπορούσε να πετύχει και άλλα τέρματα, όμως απέναντι στην καλά οργανωμένη άμυνα του Απόλλων Λιτοχώρου ήταν λίγο δύσκολο, καθώς δεν ήταν αποτελεσματική στην τελική της πάσα.
Ωστόσο, η λύτρωση ήρθε για αυτή στο φινάλε της αναμέτρησης πανηγυρίζοντας το πρώτο τρίποντο στο πρωτάθλημα και μάλιστα πολύ έντονα.
Φάσεις και το γκολ
Μόλις στο πρώτο λεπτό ο Απόλλων βρέθηκε πολύ κοντά στο να ανοίξει το σκορ σε πλασέ του Ντάτσι στην κίνηση έπειτα από την ασίστ του Κουκουνάρα από δεξιά, με την μπάλα όμως να βρίσκει πόδι αμυντικού της Ελπίδας και να καταλήγει κόρνερ.
Στο 43΄ συρτό σουτ του Κυπαρίσση από το όριο της περιοχής, μπλόκαρε ο Μητρόπουλος.
Στο 47΄ ο Φουρκιώτης αστόχησε στο σουτ που επιχείρησε έξω από την περιοχή.
Στο 62΄ σουτ του Κουκουνάρα μπλόκαρε με διπλή ενέργεια ο Μπαμπαΐτης.
Στο 67΄ το σουτ του Λιάγκα έξω από ην περιοχή το εξουδετέρωσε ο Μπαμπαΐτης.
Στο 68΄ διαγώνιο πλασέ του Λιάγκα από τη μικρή περιοχή, ο γκολκίπερ της Ελπίδας απέκρουσε σωτήρια με τη μπάλα να χτυπάει και στο αριστερό του δοκάρι και να απομακρύνεται.
Στο 81΄ συρτό σουτ του Γκουνέλα από πλεονεκτική θέση, μπλόκαρε ο Μητρόπουλος.
Στο 83΄ ο Τζήκας απώλεσε την ευκαιρία του αγώνα καθώς βρέθηκε τετ α τετ απέναντι στον Μητρόπουλο, πλάσαρε, με τον πορτιέρο του Απόλλωνα να απομακρύνει τελικά τη μπάλα με τα πόδια.
Στο 89΄ ύστερα από την καλοζυγισμένη σέντρα του Κελέρογλου από τη δεξιά πτέρυγα, ο Στέργιος Γκουνέλας με δυνατή κεφαλιά από θέση βολής έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα του Μητρόπουλου και διαμόρφωσε μέσα σέ έξαλλους πανηγυρισμούς παικτών και φιλάθλων το τελικό 1-0.
Πολύ καλή η διαιτησία του κ.  Κώστα Κρομμύδα με βοηθούς τον κ.  Γιώργο Κουτσικανίδη και την κα. Κορίνα Κουρινιώτη.
Οι συνθέσεις των ομάδων
Ελπίς Ανδρομάχης (Γιάννης Συμεωνίδης):  Μπαμπαΐτης,  Παπαζήσης,  Ορ. Λάμο (87΄  λ.τ.  Μαγιώνας),  Κουκάρας,  Γεωργιάδης,  Κελέρογλου,  Γκουνέλας,  Μπούσιος (57΄  λ.τ.  Καρασταμάτης),  Παμλίδης (69΄  Ατανάσωφ),  Κυπαρίσσης,  Τζήκας.

Απόλλων Λιτοχώρου (Σάκης Λιάγκας):  Μητρόπουλος,  Τσάκα (55΄  Ζήνδρος),  Κολωνιάρης,  Κάκκαλος,  Κλιγκόπουλος,  Ντάτσι,  Μάνος (46΄  Μαύρος),  Φουρκιώτης,  Κουκουνάρας (90΄  Διον. Ζαχουδάνης),  Χούτας (90΄  Ζαχόπουλος),  Λιάγκας.

Pin It on Pinterest

Shares
Share This