Επιλογή Σελίδας

Ισόπαλο χωρίς τέρματα ολοκληρώθηκε το φιλικό ανάμεσα στον Πιερικό και τον Ολυμπιακό Βόλου, που διεξήχθη στο Α’ ΔΑΚ Κατερίνης το απόγευμα της Κυριακής.

Η ομάδα του Λεωνίδα Μπίλη, για ένα ακόμη παιχνίδι είχε ως πρωταρχικό στόχο την προσπάθεια να θωρακίσει την άμυνα και από εκεί και πέρα να ψάξει και να εκμεταλλευτεί τυχόν ευκαιρίες που θα της παρουσιάζονταν.

Ο Πιερικός με τη συνολική του παρουσία έδειξε να βαδίζει στον σωστό δρόμο, ωστόσο θα πρέπει να βελτιώσει ακόμη περισσότερο την απόδοσή του και να βρει λύσεις και στο επιθετικό κομμάτι προκειμένου να είναι πρωταγωνιστής στο νέο πρωτάθλημα.

Στο α’ μέρος, οι Κατερινιώτες μόλις σε μία φάση απείλησαν τα καρέ του Καβουσάκη με τον Κατσιαμήτα στο 16′ ενώ ο Ολυμπιακός είχε δυο καλά σουτ με Κόλα στο 27′ και Σκοπελίτη στο 33′.

Οι “ερυθρόλευκοι” μπήκαν πολύ καλύτερα στο β’ ημίχρονο και απείλησαν με σουτ των Ντινιωτάκη (55′ και 65′), Σκοπελίτη (57′) ενώ από το 65′ και μετά ο Πιερικός, με την είσοδο των Δεληγιάννη, Παπαδόπουλου, Μιτακίδη και Μυλόπουλου έγινε πιο απειλητικός.

Στο 75′ ο Παπαϊωάννου έκοψε το πλασέ του Παπαδόπουλου, προ του επερχόμενου Μιτακίδη και στο 80′ ο σουτ του Μυλόπουλου χτύπησε στο δοκάρι.

Ο Ολυμπιακός είχε καλό σουτ στο 76′ με τον Αναστασίου που έφυγε άουτ, ενώ την ίδια κατάληξη είχε και το σουτ του Μυλωνά στις καθυστερήσεις.

Τελευταία φάση, ήταν αυτή του 90’+3′ οπότε ο Βρονταράς απομάκρυνε πριν ο Κατσαβάκης σουτάρει και στη συνέχεια απέκρουσε και το πλασέ του Μιτακίδη.

Το “φιλμ” του αγώνα
10′ Σουτ του Κυρίτση έξω από την περιοχή, χωρίς καμία τύχη.
16′ Ο Κατσιαμήτας έφυγε πολύ γρήγορα στην αντεπίθεση και έκανε το σουτ έξω από την περιοχή, η μπάλα όμως έφυγε λίγο δίπλα από το αριστερό δοκάρι του Καβουσάκη.
27′ Καλό σουτ του Κόλα έξω από την περιοχή, η μπάλα δίπλα από το δεξί δοκάρι του Γκάρα.
33′ Σουτ του Σκοπελίτη από τη γραμμή της περιοχής, μπλόκαρε σταθερά ο Γκάρας.

55′ Σουτ του Ντινιωτάκη μέσα από τη μεγάλη περιοχή του Πιερικού, η μπάλα έφυγε άουτ.
57′ Σουτ του Σκοπελίτη έξω από την περιοχή, έδιωξε σε κόρνερ ο Γκάρας.
65′ Συρτό σουτ του Ντινιωτάκη από τη γραμμή της περιοχής, η μπάλα δίπλα από την εστία ου Γκάρα.
75′ Ο Χρήστος Παπαδόπουλος μπήκε μέσα στην περιοχή από αριστερά και βρέθηκε απέναντι από τον Βρονταρά, έκανε το πλασέ αλλά ο Παπαϊωάννου έκοψε προ του Μιτακίδη.
76′ Δυνατό σουτ του Αναστασίου μέσα από την περιοχή, η μπάλα ψηλά άουτ.

80′ Μετά από πάσα του Παπαδόπουλου από αριστερά, σουτ του Μυλόπουλου από τη γραμμή της περιοχής, η μπάλα χτύπησε στο αριστερό κάθετο δοκάρι του Βρονταρά και απομακρύνθηκε.
88′ Σουτ του Κατσαβάκη, άουτ.
90’+2′ Σουτ του Μυλωνά μέσα από την περιοχή, η μπάλα ψηλα άουτ.
90’+3′ Ο Βρονταράς “πήρε τη μπουκιά” από τον Κατσαβάκη και στη συνέχεια απέκρουσε το πλασέ του Μιτακίδη, μέσα στην περιοχή.

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Γιαμούζης με βοηθούς τους Χατζηγιάννη και Λέφα.

Οι συνθέσεις των ομάδων
Πιερικός (Λεωνίδας Μπίλης): Γκάρας, Κυπαρίσσης, Χατζηκωνσταντίνου, Τουλίκας, Πιτσόλης, Ibishi (53′ Δεληγιάννης), Σπαρτιάτης (60′ Μιτακίδης), Κατσαβάκης, Κατσαμάγκας (60′ Παπαδόπουλος Χ.), Κατσιαμήτας (63′ Νικολαΐδης), Μαυρίδης (76′ Μυλόπουλος).

Ολυμπιακός Βόλου (Σάκης Θεοδοσιάδης): Καβουσάκης (70′ Βρονταράς), Λάμπος, Διαμαντόπουλος (83′ Καρατσόλης), Παπαϊωάννου, Αναστασίου, Σκοπελίτης, Κυρίτσης (68′ Καμπέρης), Κόλα (76′ Μυλωνάς), Ακριβόπουλος (74′ Παπαδήμας), Θεοδωρόπουλος (46′ Κατσαγεωργίου), Ντινιωτάκης (88′ Σταμπούλης).

Pin It on Pinterest

Shares
Share This