Επιλογή Σελίδας

Στο Metropolis 95.5 και την εκπομπή «Τρίτο Ημίχρονο» φιλοξενήθηκε ο Θεόδωρος Βουλκίδης.

O διεθνής κεντρικός μίλησε για τη νέας σεζόν που τον βρίσκει στον ΠΑΟΚ και για το εναρκτήριο παιχνίδι της Volleyleague κόντρα στον Πήγασο Πολίχνης.

Μεταξύ άλλων, ο Θεόδωρος Βουλκίδης δήλωσε:

Για την πρεμιέρα του πρωταθλήματος της Volleyleague: «Ο κάθε αθλητής μετά από μία δύσκολη προετοιμασία περιμένει την έναρξη των υποχρεώσεων στη σεζόν. Κι εμείς με τη σειρά μας περιμένουμε με αγωνία το αυριανό παιχνίδι, να ξεκινήσουμε καλά το πρωτάθλημα και βήμα-βήμα να πέτυχουμε τους στόχους μας».

Ποιοι είναι οι στόχοι του ΠΑΟΚ: «Στόχος μας είναι να δώσουμε το 200% σε κάθε μας παιχνίδι. Δεν υπάρχει στόχος χωρίς τους αγώνες, κάθε αγώνας είναι ξεχωριστός, έχει τη σοβαρότητά του. Αν είμαστε καλά μπορούμε να καταφέρουμε αυτό που θέλουμε όλοι».

Τι σημαίνει η μεταγραφή του στον ΠΑΟΚ: «Ευχαριστώ τον ΠΑΟΚ. Ήταν ένα παιδικό όνειρο να έχω τον δικέφαλο στο στήθος. Κάθε μέρα είναι ξεχωριστή για εμάς τους αθλητές και πρέπει να τα δίνουμε όλα. Γι’ αυτό δουλεύουμε σκληρά για να φτάσουμε στο ταβάνι. Για μένα δεν υπάρχει ταβάνι, μόνο τα άστρα. Έχω μεγάλο κίνητρο που βρίσκομαι στον ΠΑΟΚ».

Για τον Πήγασο Πολίχνης: «Είναι μια πολύ μαχητική ομάδα και θα μας δυσκολέψει αύριο. Είμαστε έτοιμοι για το παιχνίδι και να το αντιμετωπίσουμε με τη σοβαρότητα που του αρμόζει. Αυτό θα κάνουμε και σε όλα τα παιχνίδια. Οι πρώτες τέσσερις ομάδες, ο ΠΑΟΚ, ο Ολυμπιακός, ο Παναθηναϊκός και ο Φοίνικας είναι αυτές που θα πάνε για το πρωτάθλημα αλλά αν δεν δείξεις σοβαρότητα μπορεί να χάσεις βαθμούς που θα είναι κρίσιμοι».

Για την επιστροφή των πλέι οφ: «Δεν το κρίνω αυτό, δεν είμαι ο αρμόδιος. Σε μια ομάδα που κάνει πρωταθλητισμό δεν την ενδιαφέρει αν έχει πλέι οφ ή όχι. Για μία ομάδα όπως εμείς κοιτάμε να κερδίσουμε το κάθε παιχνίδι. Το αν υπάρχουν πλέι οφ δεν αφορά εμάς τους παίκτες».

Το μήνυμα που στέλνει στον κόσμο του ΠΑΟΚ: «Ήμουν στο παλατάκι ως φίλαθλος όταν ο ΠΑΟΚ πήρε το Πρωτάθλημα το 2015. Τώρα θέλω να το ζήσω ως παίκτης, ένα γεμάτο παλατάκι. Αυτό θα είναι το κίνητρο για να φέρουμε στον ΠΑΟΚ αυτό που του αξίζει».

Pin It on Pinterest

Shares
Share This