Επιλογή Σελίδας

Με 2-1 επιβλήθηκε η ΠΑΕ Ποντίων Κατερίνης του Πιερικού, σε φιλικό παιχνίδι προετοιμασίας που διεξήχθη το απόγευμα της Κυριακής στο γήπεδο “Θεόδωρος Παπαδόπουλος” της Νέας Ζωής.

Το νεανικό σύνολο του Αστέριου Γιώτσα είχε πολύ καλή εικόνα και έδειξε πως παρά τις αποχωρήσεις βασικών στελεχών του ρόστερ, θα είναι για άλλη μια φορά ανταγωνιστικό στο νέο πρωτάθλημα της Α’ κατηγορίας της ΕΠΣ Πιερίας.

Ο προπονητής του Πιερικού, Λεωνίδας Μπίλης χρησιμοποίησε κυρίως ποδοσφαιριστές που δεν είχαν πολύ χρόνο συμμετοχής στα πρόσφατα φιλικά, ένα εικοσιτετράωρο μετά τη φιλική ισοπαλία με τον ΠΑΟΚ Β’.

Οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ στο 20′ με γκολ του Κατσαμάγκα, έπειτα από τροφοδότηση του Γιώτσα, με το 1-0 να είναι και αποτέλεσμα ημιχρόνου.

Το 2-0 έγινε στο 54′ και πάλι από τον Κατσαμάγκα, με ατομική ενέργεια.

Το τελικό 2-1 διαμόρφωσε στο 61′ ο Καλαϊτζής με ωραίο δυνατό σουτ.

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Παραδεισόπουλος με βοηθούς τις Βασιλεία και Δήμητρα Τσικλητάρη.

ΠΑΕ Ποντίων Κατερίνης 2012 (Αστέριος Γιώτσας): Τσακνάκης, Γιώτσας, Σταθακόπουλος, Κυλώνης, Μουρατίδης, Ίτσιος, Κατσαμάγκας, Ανυφαντής, Μιχαηλίδης, Σεϊταρίδης, Καζακλάρης.

Αγωνίστηκαν ακόμη και οι Καραφουλίδης, Μανουσαρίδης, Χρύσος, Παπαδόπουλος, Κουκουνάρας, Παπαγιάννης.

Πιερικός (Λεωνίδας Μπίλης): Λαζαρίδης (46′ Ντραμόλι), Παπαευαγγέλου, Νικολαΐδης, Αδαμίδης, Δεληγιάννης, Μακρίδης, Παπαδόπουλος, Καραθάνος, Κατσαμάγκας, Μότσιας, Μυλόπουλος.

Αγωνίστηκαν ακόμη και οι Χατζηκωνσταντίνου, Παπαδόπουλος, Καλαϊτζής, Κατσιαμήτας, Τουλίκας, Σπαρτιάτης

  • Στο 35′ ο Μιχαηλίδης τραυματίστηκε σε διεκδίκηση της μπάλας με τον τερματοφύλακα του Πιερικού, Λαζαρίδη και μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο, με την κατάστασή του να μην εμπνέει ανησυχία.

Pin It on Pinterest

Shares
Share This