Επιλογή Σελίδας


Την πρόκριση του στο Round 3 του EHF European Women’s Cup πήρε ο ΠΑΟΚ mαteco, κάνοντας το 2Χ2 απέναντι στην WHC Metalurg, με νίκη στα Σκόπια με 20-31.

Ο ΠΑΟΚ mαteco παρατάχθηκε με αρχική σύνθεση τις: Τσικνάκη, Μεντεσίδου, Ζενέλι, Χατζηπαρασίδου, Brocardo, Grbavcevic και Vrancic.

Με πολύ ενέργεια και καλούς συνδυασμούς στην επίθεση, ο Δικέφαλος πήρε από νωρίς το προβάδισμα στο πρώτο μέρος, 1-4. Με Χατζηπαρασίδου και Grbavcevic να ηγούνται επιθετικά, ο ΠΑΟΚ mαteco συνέχισε να διατηρεί το προβάδισμα του, αυξάνοντας όλο και περισσότερο τον ρυθμό του παιχνιδιού στα μέτρα του. Με γκολ της Gomes ο ΠΑΟΚ πήρε την μεγαλύτερη διαφορά στο παιχνίδι, 9-17, την οποία μείωσαν με 2-0 σερί οι αντίπαλοι, 11-17, σκορ το οποίο ήταν και τελικό για το πρώτο μέρος.

Στο δεύτερο ημίχρονο, ο ΠΑΟΚ mαteco συνέχισε να παίζει σε υψηλό τέμπο, ανοίγοντας εξαιρετικά το γήπεδο στις σετ επιθέσεις του, κάτι που τον έφερνε με τις καλύτερες δυνατές αξιώσεις απέναντι από το αντίπαλο τέρμα. Ο Δικέφαλος με γκολ της Σεβδίλη πήρε και διψήφια διαφορά στο παιχνίδι, 13-23, επιβάλλοντας πλήρως τον ρυθμό του στο γήπεδο. Με την διαφορά να του το επιτρέπει, ο Δημήτρης Πελεκίδης μοίρασε τον χρόνο συμμετοχής σε όλες τις αθλήτριες του, με τον ΠΑΟΚ mαteco να παίρνει τη νίκη εύκολα με 20-31.

Διαιτητές: Μπιτίκι – Κασάπι.

Δίλεπτα: 4-3.
Πέναλτι: 0/0 – 6/7.

Metalurg (Νταμσέφσκα): Τερζίκι, Μαρίντσοφ, Λάμποβιτς, Γκουγκουλιάνοβα 2, Πετρέσκα 2, Τραικόβικ 4, Ιβανόφκα, Τοντόροφ, Γιακιμόφσκα, Βάσεβα, Μπερόβικ, Αρσενιέφσκα 5, Μλαντενόφσκα 2, Καλατζίεφσκα, Μποζινόφσκα 5, Νεστορόφσκα.

ΠΑΟΚ (Πελεκίδης): Τσικνάκη, Χατζηπαρασίδου 5, Μαυροσαββίδου, Μεντεσίδου 1, Βράνσιτς 2, Χριστοφόρις 1, Σαμολαδά, Αμβροσιάδου 1, Καπρινιώτη, Σεβδίλη 2, Γκόμες 2, Ζενέλι 2, Μποριζόφσκα 3, Ριμπέιρο 4, Γκρμπάβτσεβιτς 5, Μπουράτο 3.

Pin It on Pinterest

Shares
Share This