Επιλογή Σελίδας


Του Παναγιώτη Πετρόπουλου

Η FIFA κυκλοφόρησε το πρώτο της εγχείρημα στον χώρο του gaming, μετά από το διαζύγιό της με την ΕΑ. Πρόκειται για το FIFA World, μια νέα αλληλεπιδραστική εμπειρία της πλατφόρμας Roblox με θέμα το ποδόσφαιρο, που έρχεται λίγες εβδομάδες πριν από την έναρξη της διοργάνωσης του Παγκόσμιου Κυπέλλου Ποδοσφαίρου 2022.

Ο Gianni Infantino, πρόεδρος της FIFA, διαβεβαίωσε πως ο τίτλος που θα διαδεχτεί τη σειρά FIFA που κυκλοφορούσε σε συνεργασία με την EA, θα είναι το καλύτερο video game ποδοσφαίρου. Η FIFA έχει ήδη ξεκινήσει τις επαφές με publishers, studios και επενδυτές ώστε να δημιουργήσει το επόμενο football simulation game της μέχρι το 2024. Έως τότε, θα περιοριστεί στη διάθεση non-simulation games, όπως το FIFA World.

Το FIFA World αποτελεί ένα αλληλεπιδραστικό virtual gaming περιβάλλον, που στοχεύει στο να γιορτάσει τη δύναμη του ποδοσφαίρου, αλλά και την πλούσια ιστορία του πιο διάσημου αθλήματος παγκοσμίως. Η FIFA αναφέρει πως οι παίκτες θα μπορέσουν να αλληλεπιδράσουν με τους φίλους τους με καινούργιους τρόπους και θα έχουν τη δυνατότητα να παίξουν mini-games όπως το footbowling.

Πηγή: Enternity

Pin It on Pinterest

Shares
Share This