Επιλογή Σελίδας

Μεγάλη σε έκταση του σκορ νίκη πέτυχε η Ελπίς Ανδρομάχης καθώς επικράτησε με το εντυπωσιακό 8-1 επί του Κεραυνού Μακρυγιάλου, σε φιλικό παιχνίδι προετοιμασίας διάρκειας 80΄ λεπτών που διεξήχθη το απόγευμα της Τρίτης στο βοηθητικό του γηπέδου της Ανδρομάχης.
Το ισόπαλο 1-1 στο πρώτο ημίχρονο ήταν ισορροπημένο, ενώ στην επανάληψη οι γηπεδούχοι όντως καταιγιστικοί, σημείωσαν επτά τέρματα υπό τις οδηγίες του τεχνικού διευθυντή της ομάδας Βαγγέλη Τσιαμπέρα και απόντα του προπονητή Γιάννη Συμεωνίδη λόγω έκτακτου οικογενειακού προβλήματος.
Τα γκολ
Στο 16΄ ο Παμλίδης με κοντινό πλασέ έδωσε το προβάδισμα του σκορ στην Ελπίδα 1-0.
Στο 22΄ ο Ζουλέκου του Κεραυνού εκτέλεσε πέναλτι  που το απέκρουσε στη δεξιά του γωνία ο Γκιλιάβας, ωστόσο σε δεύτερο χρόνο ο ίδιος παίκτης με πλασέ έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα ισοφαρίζοντας σε 1-1.
Στο 54΄ ο Μπέλμπας με σουτ έδωσε εκ νέου το προβάδισμα του σκορ στην ομάδα του 2-1.
Στο 57΄ η μπάλα χτύπησε στο αριστερό δοκάρι της εστίας του Αβραμίδη σε πλασέ του Γερ. Φωτόπουλου και στην επαναφορά της μπάλας ο Μπέλμπας την προώθησε στα δίχτυα για το 3-1.
Στο 62΄ ο Γκουνέλας με σουτ εντός περιοχής έγραψε το 4-1.
Στο 65΄ ο Μπέλμπας με σουτ έκανε το 5-1 πετυχαίνοντας χατ τρικ.
Στο 68΄ο Ατανάσωφ με σουτ διεύρυνε το σκορ στο 6-1.
Στο 73΄ και στο 75΄ ο Τζήκας σούταρε εύστοχα από καλή θέση και με τα δύο προσωπικά τέρματα του διαμόρφωσε το τελικό 8-1.
Οι συνθέσεις των ομάδων
Ελπίς Ανδρομάχης: Γκιλιάβας,  Παπαζήσης,  Γεωργιάδης,  Κουϊμτζίδης,  Γερ. Φωτόπουλος,  Τσιρίμπασης,  Καραδήμος,  Ερμ. Λάμο,  Παμλίδης,  Μαγιώνας,  Καρασταμάτης.
Αγωνίστηκαν ακόμη και οι Τσέλα,  Ατανάσωφ,  Ραφτόπουλος,  Μπέλμπας,  Κελέρογλου,  Γκουνέλας,  Μπούσιος,  Κυπαρίσσης,  Τζήκας,  Μπουρονίκος.
Κεραυνός Μακρυγιάλου (Νίκος Καλύβας): Αβραμίδης,  Νταλίπ,  Ν. Άλα,  Παναγιωτίδης,  Αλμπίν,  Ασλανίδης,  Μπάλλα,  Μπουσμαλής,  Ντ. Άλα,  Μπέκα,  Ζουλέκου.
Αγωνίστηκαν ακόμη και οι Ράϊτα,  Πέογλου,  Πομάκι.

Pin It on Pinterest

Shares
Share This