Επιλογή Σελίδας

Πολύ καλή εμφάνιση και νίκη με σκορ 5-1 για την Ελπίδα Ανδρομάχης απέναντι στην Ακαδημία Κατερίνης 2006, στο Κυριακάτικο φιλικό παιχνίδι προπονητικού χαρακτήρα που διεξήχθη στο γήπεδο της Ανδρομάχης.
Οι γηπεδούχοι, σαφώς ανώτεροι ποιοτικά, δεν δυσκολεύτηκαν ιδιαίτερα για την υπέρ τους έκβαση του σκορ, κόντρα στην άπειρη Ακαδημία Κατερίνης, η οποία πάντως πάλεψε κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού.
Φάσεις και τα γκολ
Στο 12΄ ο Γιώργος Κυπαρίσσης με σουτ άνοιξε το σκορ 1-0, ύστερα από τον συνδυασμό του Ταφραλή με τον Τζήκα και την πάσα του τελευταίου από θέση δεξιά προς τον σκόρερ.
Στο 19΄ ο Στέφανος Τζήκας με σουτ πλασέ έκανε το 2-0, έπειτα από την ασίστ του Παπαζήση εντός περιοχής και δεξιά.
Στο 34΄ από πάσα του Γκουνέλα και ασίστ του Τζήκα, ο Βασίλης Ταφραλής με πλασέ έγραψε το 3-0.
Στο 39΄ ο Βασίλης Ταφραλής διεύρυνε το σκορ στο 4-0 με το δεύτερο προσωπικό  τέρμα από κοντινό πλασέ του, καθώς εκμεταλλεύτηκε την πάσα του Γκουνέλα.
Στο 42΄ η κεφαλιά του Κουϊμτζίδη σε γέμισμα του Μπούσιου από δεξιά σταμάτησε στο οριζόντιο δοκάρι της εστίας του Κυρκασιάδη.
Στο 83΄ σουτ του Μπέλμπα απέκρουσε ο γκολκίπερ της Ακαδημίας Κατερίνης και στην επαναφορά της μπάλας ο Γεράσιμος Φωτόπουλος με πλασέ την έστειλε στα δίχτυα ανεβάζοντας τον δείκτη του σκορ στο 5-0.
Στο 85΄ ο Ιορδάνης Φωτιάδης με σουτ πέτυχε το γκολ της τιμής για την Ακαδημία Κατερίνης διαμορφώνοντας το τελικό 5-1.
Οι συνθέσεις των ομάδων
Ελπίς Ανδρομάχης (Γιάννης Συμεωνίδης): Γκιλιάβας, Παπαζήσης, Κουκάρας, Κουϊμτζίδης, Μπούσιος, Κελέρογλου, Ορ. Λάμο, Κυπαρίσσης, Τζήκας, Γκουνέλας, Ταφραλής.
Αγωνίστηκαν ακόμη και οι Μπέλμπας, Γερ. Φωτόπουλος, Καρασταμάτης, Μαγιώνας, Ατανάσωφ, Ρ. Φωτόπουλος, Ερμ. Λάμο, Τσέλα, Ραφτόπουλος, Μπουρονίκος.
Ακαδημία Κατερίνης 2006 (Λευτέρης Φωτιάδης): Καρυώτης, Μποστανίτης, Βαρυτιμίδης, Γ. Φτεριώτης, Γερακόπουλος, Δ. Φτεριώτης, Ελευθεριάδης, Παπατόλιος, Φλουρής, Μπράτσος, Παρασίδης.
Στην επανάληψη έπαιξαν και οι Κυρκασιάδης, Χρυσίδης, Πάγια, Θεοφιλόπουλος, Σιτμαλίδης, Τσακιρίδης, Ιορδ. Φωτιάδης, Δερμίσης, Τσίτσας.
Επόμενη φιλική αναμέτρηση για την Ελπίς Ανδρομάχης την προσεχή Τρίτη 11 Οκτωβρίου με αντίπαλο τον Κεραυνό Μακρυγιάλου στο γήπεδο της Ανδρομάχης και ώρα έναρξης στις 17:00.

Pin It on Pinterest

Shares
Share This