Επιλογή Σελίδας

Φιλική νίκη με 3-2 πέτυχε η ΑΕ Περίστασης απέναντι στον Άρη Κοκκινοπλιτών, σε αναμέτρηση που διεξήχθη το απόγευμα του Σαββάτου στο Β’ ΔΑΚ Κατερίνης.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η ομάδα του Διονύση Τοκατλίδη αγωνίστηκε με σημαντικές απουσίες και χωρίς κανονικό τερματοφύλακα αφού ουδείς από τους τερματοφύλακες του ρόστερ ηταν διαθέσιμος κι έτσι την εστία της ΑΕ Περίστασης υπερασπίστηκε ο Γεροστέργιος.

Μάλιστα, ο κατά συνθήκην πορτιέρε των φιλοξενούμενων, απέκρουσε και πέναλτι του Καμπερίδη στο 85′, στερώντας από τον παίκτη του Άρη το χατ τρικ!

Αρκετές απουσίες είχαν και οι γηπεδούχοι που έπαιξαν χωρίς τους Σκέντο, Χρυσόπουλο, Παπαδόπουλο, Λαφατζή αλλά και άλλους βασικούς.

Ο Καμπερίδης ήταν αυτός που είχε ανοίξει το σκορ για τον Άρη με απευθείας εκτέλεση φάουλ.

Η ΑΕ Περίστασης ισοφάρισε σε 1-1 με τον Κουτσουμπέα και πήρε προβάδισμα με 1-2 χάρη σε γκολ του Κλιάνη.

Ο Καμπερίδης με το δεύτερο προσωπικό του γκολ στο 85′ έφερε το ματς στα ίσα, διαμορφώνοντας το 2-2.

Το τελικό 2-3 για την ΑΕ Περίστασης “έγραψε” στο 90′ ο Κάλτσο.

Οι συνθέσεις των ομάδων
Άρης Κοκκινοπλιτών (Γιώργος Σκέντος): Παπανώτας, Μπαράς, Σαμανλής, Νταντίνης, Ασλανίδης, Αγγελάτος, Μάρκου, Παπαγιαννόπουλος, Στρατής, Καμπερίδης, Στεφανίδης.

Αγωνίστηκαν ακόμη και οι Σκαμπαρδώνης, Τριανταφύλλου, Κυπαρισσόπουλος.

ΑΕ Περίστασης (Διονύσης Τοκατλίδης): Γεροστέργιος, Μαχαιρίδης, Κουσουρής Π., Νίκου, Παπαδημητρίου, Μαρωνίτης, Μυστρίδης, Χαρτοματζίδης, Κλιάνης, Κουσουρής Σ., Κουτσουμπέας.

Αγωνίστηκαν ακόμη και οι Κλιάνης, Κάλτσο, Κωνσταντινίδης, Σταυρίδης, Νιάκας, Παμπούρης, Παπούλας.

Pin It on Pinterest

Shares
Share This