Επιλογή Σελίδας

Ανώτερος ο Αιγινιακός κέρδισε σε φιλικό παιχνίδι εκτός έδρας την ΑΕ Καρίτσας με 3-1.

Η ομάδα του Γιώργου Ντάμτσιου έφτασε στην φιλική νίκη πιο εύκολα απ’ δείχνει το τελικό αποτέλεσμα χάνοντας πολλές κλασσικές ευκαιρίες για ένα μεγαλύτερο σκορ.

Οι γηπεδούχοι παρά την ήττα, κατά διαστήματα άφησαν καλές εντυπώσεις.

Χατ – τρικ για τους νικητές σημείωσε ο Δημήτρης Καπετάνος, που είχε και δοκάρι.

Για την ομάδα του Μπενίσκου σκόραρε ο Γουλαντάς.

Στα αξιοσημείωτα της αναμέτρησης η θετική αγωνιστική παρουσία του αειθαλούς Θόδωρου Μητράκα στην ομάδα της γενέτειρας του.

Και φυσικά δεν ξεχνάμε ότι έπαιξε μ’ επιτυχία και στον Αιγινιακό τις περιόδους 2011-12 και 2012-13 στην επαγγελματική Γ’ Εθνική κατηγορία, από την οποία ανέβηκε στη Football League.

Δύο ακόμα παίκτες που παίζουν στους κιτρινόμαυρους της Καρίτσας πέρασαν με από το Αιγίνιο προσφέροντας πολύτιμες υπηρεσίες. Πρόκειται για τον γκολκίπερ Τάσο Πατρή που φόρεσε τα κυανόλευκα την σεζόν 2007-08 και δεν έπαιξε στο φιλικό και τον επιθετικό Σάββα Γιαζιτζόγλου, που την περίοδο 2011 μεταπήδησε στον Αιγινιακό για μια χρονιά  και στο σημερινό ματς μπήκε στο β’ ημίχρονο .

Καλή η Διαιτησία του κ. Θωμά Καλορογιάννη με βοηθούς τον κ. Ντουρακόγλου και την δίδα Κουρινιώτη.

ΑΕ Καρίτσας (Μίμης Μπενίσκος): Καλαϊτζίδης, Γουλαντάς Δ., Παυλίδης, Μπατζογιάννης, Μπέης Γ., Χασιώτης, Μητράκας Θ., Δαλαμήτρας, Ναζλίδης, Υφαντής, Μητράκας Κ..

Αγωνίστηκαν ακόμη και οι Γουλαντάς Α., Μπέης Λ., Χασιώτης, Καλαμπούκας, Κακάνης, Γιαζιτζόγλου, Κωστόπουλος, Παπαϊωάννου.

Αιγινιακός (Γιώργος Ντάμτσιος): Κύρου, Καταχιώτης, Μπουντάνι, Δαραής, Παππάς, Τσολακίδης, Χατζηδίμπας, Παπαδόπουλος, Σαββίδης, Καπετάνος, Φιρινίδης.

Αγωνίστηκαν ακόμη και οι Κακατάτσιος, Κιρκιλιανίδης, Τασιώνας, Ρίζος, Παυλίδης.

Pin It on Pinterest

Shares
Share This