Επιλογή Σελίδας

Φιλική νίκη με 1-0 επί του Μακεδονικού πέτυχε ο Πιερικός στο πιο δυνατό, έως τώρα, τεστ της προετοιμασίας του, στη φιλική αναμέτρηση που διεξήχθη στο κατάμεστο γήπεδο της Ανδρομάχης, το απόγευμα του Σαββάτου.

Το γκολ που έκρινε τη συνάντηση πέτυχε στο 38′ ο Μιτακίδης με σουτ, έπειτα από έξοχο συνδυασμό Κατσαβάκη και Δεληγιάννη και ασίστ του δεύτερου.

Ο Μακεδονικός είχε δύο δοκάρια, σε πλασέ του Μπουλάτοβιτς στο 21′ (δεξί κάθετο) και σουτ του Ζησόπουλος στο 44′ (οριζόντιο).

Η ομάδα της Κατερίνης έδειξε βελτιωμένη σε σχέση με τα προηγούμενα φιλικά παιχνίδια, κάνοντας φανερό ότι η δουλειά που γίνεται στις προπονήσεις αρχίζει να έχει αποτέλεσμα.

Ωστόσο, φάνηκε ότι απαιτείται ακόμη περισσότερος χρόνος προκειμένου να “δέσει”, με την καθυστέρηση της έναρξης του πρωταθλήματος να αποτελεί, αναμφισβήτητα, “σύμμαχο” καθώς επίσης έγινε φανερή για άλλη μια φορά η ανάγκη ενίσχυσης, κυρίως στη μεσαία γραμμή.

Οι συνθέσεις των ομάδων
Πιερικός (Λεωνίδας Μπίλης): Γκάρας, Κυπαρίσσης, Δεληγιάννης, Τουλίκας, Πιτσόλις, Ιμπίσι, Μαυρίδης, Χατζηκωνσταντίνου, Μητακίδης, Κατσαβάκης, Παπαδόπουλος.

Αγωνίστηκαν ακόμη και οι Παπαευαγγέλου, Καραθάνος, Σπαρτιάτης, Αδαμίδης, Μακρίδης, Κατσιαμήτας, Καλαϊτζής.

Μακεδονικός (Γιώργος Αμανατίδης): Ιωαννίδης (45′ Καζέλης – 75′ Γουναρίδης), Γιαννούσης (75′ Μπρατσιάνη), Κοτταρίδης (75′ Λισγάρας), Μπάγκολα (75′ Σαραγιώτης), Ρηγόπουλος (75′ Τσουκάνης), Μπουλάτοβιτς (75′ Ζαννάκης), Τσιλιγγίρης (75′ Λεωνιδόπουλος), Γουνόπουλος (75′ Παναγιωτούδης), Λάλκοβιτς (75′ Σάντσεθ), Ταχματζίδης (75′ Γαρύφαλλος), Ζησόπουλος (75′ Σιμόνι).

Pin It on Pinterest

Shares
Share This