Επιλογή Σελίδας

Μακεδονικός Φούφα και Εθνικός Νέου Κεραμιδίου αναμετρήθηκαν σε φιλικό αγώνα το απόγευμα της Κυριακής στην Πτολεμαΐδα, ο οποίος βρήκε νικητές τους γηπεδούχους με 1-0.

Το γκολ που έκρινε το παιχνίδι πέτυχε στο 35′ ο Χάιτας.

Ο Εθνικός Νέου Κεραμιδίου είχε δύο δοκάρια με τον Σεχολάρι.

Οι καλύτερες στιγμές του αγώνα (με στοιχεία από το e-ptolemeos)

9′ Ο Καλογιαννίδης βγήκε απέναντι από τον Πατσιογεώργο αλλά το αδύναμο πλασέ του δεν προβλημάτισε τον Κατερινιώτη τερματοφύλακα.

15′ Από κάθετη πάσα του Καλογιαννίδη, ο Τοπάλης βγήκε στην πλάτη της άμυνας του Εθνικού αλλά το σουτ που έκανε αποκρούστηκε από τον Πατσιογεώργο.

35′ ΓΚΟΛ! 1-0: Μετά από μακρινή μπαλιά του Τοπάλη, ο Σιδηρόπουλος από δεξιά τροφοδότησε τον Χάιτα που σε κενό τέρμα “έγραψε” το 1-0.

38′ Εκτέλεση φάουλ του Κωτσιαρίδη, έδιωξε σε κόρνερ ο Δημητριάδης.

43′ Σουτ του Δαλαμήτρα μέσα από την περιοχή, η μπάλα έφυγε άουτ.

56′ Διπλή προσπάθεια του Σεχολάρι, απέκρουσε δις ο Δημητριάδης.

69′ Ο Σεχολάρι επιχείρησε σέντρα-σουτ όμως η μπάλα χτύπησε στο οριζόντιο δοκάρι και εν συνεχεία απομακρύνθηκε από τους αμυντικούς.

71′ Εκτέλεση φάουλ του Σεχολάρι, απέκρουσε ο Δημητριάδης.

79′ Τετ α τετ του Καρασιούνα με τον Πατσιογεώργο το οποίο ανέδειξε νικητή τον τερματοφύλακα του Εθνικού.

90′ Σουτ του Σεχολάρι, η μπάλα χτύπησε στη ρίζα του δεξιού κάθετου δοκαριού.

Οι συνθέσεις των ομάδων
Μακεδονικός Φούφα: Δημητριάδης, Σιδηρόπουλος, Καλόγηρος, Σωτηριάδης, Σεκουλίδης (66′ Ρωσσίδης), Ρέλκας, Θεοδουλίδης (66′ Πολυχρονίδης), Σερσέμης (75′ Σπανδωνίδης), Χάιτας (66′ Μεντεκίδης), Τοπάλης (57′ Καρασιούνας), Καλογιαννίδης (57′ Ηλιάδης).

Εθνικός Νέου Κεραμιδίου: Πατσιογεώργος (79′ Παπαδόπουλος), Δαλαμήτρας (66′ Φυτόπουλος), Κόλα, Γκιόνης (69′ Καρτσαμπάς), Τόσκας (57′ Τουλίκας), Ιντζόγλου, Μπατζώνης (82′ Χατζηπουργάνης), Κριεμάντι (57′ Γιαζιτζόγλου), Μαργαρίτης (46′ Λαμπίρης), Κοτσιαρίδης (69′ Κατσάρας), Σεχολάρι.

Pin It on Pinterest

Shares
Share This