Επιλογή Σελίδας

Ισόπαλη με σκορ 1-1 ολοκληρώθηκε η Σαββατιάτικη φιλική αναμέτρηση που διεξήχθη στο γήπεδο του Βατάν ανάμεσα στην Ακαδημία Βατανιακός 1978 και την Ελπίδα Ανδρομάχης.

Το παιχνίδι ήταν ισορροπημένο με δυνατές μονομαχίες σε όλες τις γραμμές του αγωνιστικού χώρου, με τους προπονητές των δύο αντίπαλων ομάδων να μένουν στο τέλος ευχαριστημένοι από την απόδοση των παικτών τους.

Το τελικό 1-1 διαμορφώθηκε από το πρώτο μέρος καθώς οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν στο 25ο λεπτό με τέρμα του Γκιόκα με σουτ στην κίνηση από το όριο της περιοχής και έπειτα από την εξαιρετική σέντρα του Αποστολίδη από τη δεξιά πτέρυγα, ενώ τρία λεπτά αργότερα (28′) η Ελπίδα ισοφάρισε 1-1 με το γκολ που πέτυχε ο Καρασταμάτης με πλασέ ύστερα από το γέμισμα του Τζήκα μέσα στην περιοχή από θέση δεξιά.

Το παιχνίδι διαιτήτευσε ο κ. Ντράγκαν Νίκολιτς με βοηθό τον κ. Δαμιανό Ευθυμιάδη, με τους ρόλους τους να αντιστρέφονται στο δεύτερο ημίχρονο.

Ακαδημία Βατανιακός 1978 (Τάσος Ιωαννίδης): Γκούτζας, Χατζηιωαννίδης, Δράντζιος, Ν. Μυρτολλάρι, Φιρινίδης, Μουλάϊ, Γκιόκας, Πατσιοδήμος, Πίργκου, Κυρμανίδης, Αποστολίδης.
Αγωνίστηκαν ακόμη και οι Μάρα, Δημητριάδης, Β. Παπαδόπουλος, Ε. Λάμο, Λατολλάρι, Μελιόπουλος, Μπινέλας.

Ελπίς Ανδρομάχης (Γιάννης Συμεωνίδης): Μπαμπαΐτης, Παπαζήσης, Γερ. Φωτόπουλος, Γεωργιάδης (30′ Κουκάρας), Κουϊμτζίδης, Κελέρογλου, Μπούσιος, Κυπαρίσσης, Τζήκας, Ορ. Λάμο, Καραδήμος (23΄ λ.τ. Καρασταμάτης).
Στην επανάληψη αγωνίστηκαν και οι Γκιλιάβας, Μαγιώνας, Τσιρίμπασης, Βογιατζής, Γκουνέλας, Παμλίδης, Μπέλμπας, Ρ. Φωτόπουλος, Ατανάσωφ.

Pin It on Pinterest

Shares
Share This