Επιλογή Σελίδας


Του Δημήτρη Μπίζα

Φτάνοντας στο GP Σιγκαπούρης, ο Max Verstappen έχει -μαθηματικά- τη δυνατότητα να στεφθεί πρωταθλητής για δεύτερη φορά στην καριέρα του, με πέντε αγώνες ακόμα για το τέλος του πρωταθλήματος.

Ο Lewis Hamilton έχει βρεθεί σε παρόμοια θέση στην καριέρα του, τόσο το 2017, όσο και το 2018, αλλά ακόμα κι έτσι συμπονεί τους θεατές που θα δουν το πρωτάθλημα να «κλειδώνει» για τον Ολλανδό από τόσο νωρίς.

«Από τη δική μου οπτική γωνία, δεν σκέφτομαι πολύ το ότι ο Max θα πάρει τον δεύτερο τίτλο του» δήλωσε στη συνέντευξη Τύπου πριν το τριήμερο στη Marina Bay.

«Αυτό που κάνω είναι να συμπονώ τους θεατές. Το γεγονός ότι το περυσινό πρωτάθλημα έφτασε να κριθεί στο φινάλε ήταν καλό τόσο για εμάς, όσο και για το κοινό. Ποτέ δεν είναι καλό να τελειώνει νωρίς η σεζόν. Ακόμα κι αν το έχω ζήσει κι εγώ αυτό, όταν κατακτούσα τον τίτλο στο Μεξικό. Για εσένα, ως μονάδα, είναι φανταστικό. Για το σπορ, όχι τόσο. Είμαι ευγνώμων που έζησα το 2008, που όλα κρίθηκαν στα τελευταία 17 δευτερόλεπτα, και πέρυσι που έγινε το ίδιο περίπου. Ελπίζω στο μέλλον να είναι κάπως καλύτερα τα πράγματα».

Πηγή: Car & Driver

Pin It on Pinterest

Shares
Share This