Επιλογή Σελίδας

Ο Εθνικός Νέου Κεραμιδίου ήταν ο νικητής με 2-1 στον φιλικό αγώνα με τον Πιερικό που διεξήχθη το απόγευμα της Κυριακής στο γήπεδο του Νέου Κεραμιδίου.

Οι Κεραμιδιώτες άνοιξαν το σκορ μόλις στο 3′ με τον Κωτσιαρίδη, με το 1-0 να είναι και αποτέλεσμα ημιχρόνου και έφτασαν στο 2-0 χάρη σε γκολ του Μαργαρίτη στο 52′.

Ο Πιερικός μείωσε στο τελικό 2-1 με γκολ του Καραθάνου στο 87′.

Για τον Εθνικό, δοκάρι είχε ο Κόλα στο 17′.

Το “φιλμ” του αγώνα

3′ ΓΚΟΛ! 1-0: Ξυδούς και Σεχολάρι συνδυάστηκαν με τελικό αποδέκτη τον Κωτσιαρίδη που με διαγώνιο σουτ μέσα από την περιοχή και δεξιά έκανε το 1-0.
9′ Μετά από σέντρα του Τουλίκα από αριστερά ο Κατσαβάκης έκανε το γυριστό σουτ από το ύψος της μικρής περιοχής αλλά ο Πατσιογεώργος μπλόκαρε.
10′ Σουτ του Κόλα μέσα από την περιοχή και δεξιά, απέκρουσε ασθενώς ο Γκάρας και στη συνέχεια έδιωξαν οι αμυντικοί του Πιερικού.
11′ Ο Κατσαβάκης έδωσε στον Γ. Κυπαρίσση, αυτός από αριστερά έκανε συρτή σέντρα σουτ που πέρασε παράλληλα από την εστία του Πατσιογεώργου χωρίς να την εκμεταλλετεί κάποιος άλλος παίκτης του Πιερικού.
17′ Σέντρα σουτ του Κόλα από δεξιά, η μπάλα χτύπησε στο δεξί κάθετο δοκάρι και στη συνέχεια απομακρύνθηκε από τους αμυντικούς του Πιερικού.
20′ Σουτ του Δαλαμήτρα έξω από την περιοχή, η μπάλα έφυγε πολύ ψηλά άουτ.
28′ Εκτέλεση φάουλ του Κατσιαμήτα, η μπάλα έφυγε άουτ.
33′ Σουτ του Γ. Κυπαρίσση έξω από την περιοχή, απελπιστικά άουτ.
37′ Εκτέλεση φάουλ του Κωτσιαρίδη, μπλόκαρε εύκολα ο Γκάρας.

52′ ΓΚΟΛ! 2-0: Ο Ιντζόγλου έβγαλε κάθετη πάσα στον Μαργαρίτη, αυτός βρέθηκε τετ α τετ με τον Γκάρα και δε δυσκολεύτηκε να τον πλασάρει και να κάνει το 2-0.
63′ Μακρινό σουτ του Κατσιαμήτα, χωρίς καμία τύχη.
70′ Ατομική ενέργεια του Κατσιαμήτα από δεξιά, και σουτ, έδιωξε σε κόρνερ ο Πατσιογεώργος.
78′ Ο Κριεμάντι βρέθηκε απέναντι από τον Γκάρα αλλά το πλασέ που επιχείρησε πέρασε δίπλα από το δεξί δοκάρι.
80′ Ωραίος συνδυασμός Κόλα με Τουλίκα από δεξιά, διαγώνιο σουτ του Τουλίκα, η μπάλα έφυγε δίπλα από το δεξί δοκάρι του Γκάρα.
87′ ΓΚΟΛ! Ο Καραθάνος έγινε κάτοχος της μπάλας μετά από απομάκρυνση αμυντικών του Εθνικού και με συρτό σουτ μέσα από την περιοχή, νίκησε τον Β. Παπαδόπουλο και έκανε το 2-1.
89′ Σουτ του Μότσια έξω από την περιοχή, μπλόκαρε εύκολα ο Β. Παπαδόπουλος.

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Κρομμύδας με βοηθούς τους Χαλκίδη και Μπίνια.

Οι συνθέσεις των ομάδων
Εθνικός Νέου Κεραμιδίου (Δημήτρης Παυλίδης): Πατσιογεώργος (86′ Παπαδόπουλος Β.), Κόλα (86′ Τρούμπαλος), Λαμπίρης (86′ Παπαδόπουλος Β.), Τόσκας (83′ Καρτσαμπάς), Γιαζιτζόγλου (73′ Φυτόπουλος), Ιντζόγλου (83′ Γκιώνης), Δαλαμήτρας (66′ Ζουκάν), Μπατζώνης (46′ Κριεμάντι), Σεχολάρι (75′ Τουλίκας Γ.), Κωτσιαρίδης (73′ Χατζηπουργάνης), Ξυδούς (46′ Μαργαρίτης).

Πιερικός (Λεωνίδας Μπίλης): Γκάρας, Χατζηκωνσταντίνου (55′ Ιμπίσι), Τουλίκας Β. (46′ Μιτακίδης), Δεληγιάννης, Πιτσόλης, Μαυρίδης (71′ Παπαευαγγέλου), Μακρίδης (74′ Βέτσος), Ντότης (55′ Καραθάνος), Κυπαρίσσης Γ. (71′ Κυπαρίσσης Α.), Κατσιαμήτας, Κατσαβάκης (55′ Μότσιας).

Στον πάγκο: Μπαλάφας, Λαζαρίδης, Βαρβαρέζος.

Pin It on Pinterest

Shares
Share This