Επιλογή Σελίδας

Σ’ ενδιαφέρον φιλικό παιχνίδι που , έγινε σήμερα Σάββατο στο Δημοτικό στάδιο Μελίκης ο Αιγινιακός κέρδισε τον τοπικό Φίλιππο, ομάδα Α’ κατηγορίας της ΕΠΣ Ημαθίας με το ευρύ σκορ 6-0.

 Το ματς ξεκίνησε με 25′ καθυστέρηση, γιατί ο Διαιτητής κ. Μαυρίδης της Ένωσης Ημαθίας απαίτησε από τις δύο ομάδες δελτία και κάρτες υγείας των ποδοσφαιριστών κάτι που έγινε , αφού ανέγραψε κανονικά φύλλο αγώνα.

Φιλική ήττα από τον Αιγινιακό για τη Μελίκη - Τιμήθηκε ο Γ. Ντάμτσιος (video)

Οι φιλοξενούμενοι μετά από ένα άσφαιρο α’ ημίχρονο ήσαν ιδιαίτερα παραγωγικοί στο β’ μέρος, πετυχαίνοντας όλα τα τέρματα με τους Αντωνιάδη στο 49′ και 57′, Σαββίδη στο 63′, Χατζηδίμπα στο 66′, Καπετάνο στο 74′ και Παυλίδη στο 82′ .

 

Καλή η Διαιτησία των κ.κ. Μαυρίδη , Μουρατίδη , Μητρόπουλου της ΕΠΣ Ημαθίας .

Οι συνθέσεις των ομάδων
Φίλιππος Μελίκης: Καψάλης l, Καψάλης ll, Παρσόπουλος, Ηλιάδης, Τσιφλίδης, Βουλγαράκης, Καραγκιοζόπουλος, Αργυρόπουλος, Ψάλτης, Κοντογιάννης, Κριστιάν.
Έπαιξαν και οι Μπουκουβάλας, Νατσιαλής, Χολέβας, Πατσιαβούρας, Καραβαδές, Καραντινίδης, Καλαϊτζίδης.

 
Αιγινιακός: Κύρου, Δαραής, Μπουντάνι, Ρίζος, Παππάς, Τσολακίδης, Χατζηδίμπας, Κιρκιλιανίδης, Σαββίδης, Καπετάνος, Καταχιώτης.

Έπαιξαν και οι Αντωνιάδης, Παπαδόπουλος Σ, Μιχαηλίδης, Τασιώνας, Παυλίδης, Βουλτσίδης.

Τιμήθηκε ο Γιώργος Ντάμτσιος

Πριν την έναρξη του αγώνα η υπό τον κ. Γιάννη Καραβαδέ διοίκηση του Φιλίππου Μελίκης επιφύλαξε μια έκπληξη στον προπονητή του Αιγινιακού, Γιώργο Ντάμτσιο. Πιο συγκεκριμένα τον βράβευσε για την μεγάλη του προσφορά στον σύλλογο της Ημαθίας και στο ποδόσφαιρο γενικότερα, τόσο ως ποδοσφαιριστή, όσο και ως Προπονητή.

Την απονομή της τιμητικής πλακέτας έκανε ο ταμίας των ερυθρόλευκων κ Σωτήρης Ντόβας, ενώ ο Αρχηγός του Φιλίππου Αντώνης Παρσόπουλος του έδωσε ανθοδέσμη .

Θα πρέπει να σημειώσουμε ότι ο 40χρόνος καταξιωμένος τεχνικός ξεκίνησε και έκλεισε την ποδοσφαιρική του καριέρα στη Μελίκη στην οποία έκανε και το προπονητικό του ντεμπούτο.

Σαν παίκτης έπαιξε ακόμα σε Βέροια, Ατρόμητο Περιστερίου, ΑΣ Αμπελόκηποι Θεσσαλονίκης, Παύλο Μελά Σταυρούπολης, Αλεξάνδρεια, ΑΟ Τρίκαλα Θεσσαλίας και Νίκη Αγκαθιάς .

Σε πάγκους ομάδων κάθισε επίσης σε Μ. Αλέξανδρο Τρικάλων Ημαθίας, συνολικά τέσσερα χρόνια (τον ανέδειξε πρωταθλητή στην Α’ κατηγορία Ημαθίας και παρέμεινε και στη Γ’ εθνική κατηγορία). 

Φέτος είναι για τρίτη σεζόν στον Αιγινιακό , που πέρυσι τον ανέβασε στην Α’ κατηγορία της ΕΠΣ Πιερίας .

Στη σεμνή τελετή πρώτα μίλησε ο κ. Ντόβας λέγοντας ότι “η προσφορά του Γ. Ντάμτσιου στην ομάδα είναι ανεκτίμητη, γι ‘αυτό σήμερα τον τιμούμε”.

Συγκινημένος ο Γιώργος Ντάμτσιος μετά την βράβευση του λακωνικά ανέφερε: “Ευχαριστώ την οικογένεια του Φιλίππου για την τιμητική διάκριση που μου έκανε. Θα είμαι πάντα κοντά στην ομάδα σε ό,τι μου ζητηθεί. Εύχομαι ολόψυχα τα καλύτερα σ’ αυτήν”.

Μικρά – μικρά από τη Μελίκη

  • Ο παλιός κανονιέρης του Φιλίππου και πατέρας του τιμωμένου προσώπου Δημήτρης Ντάμτσιος βρέθηκε στο γήπεδο και ήταν περήφανος για τον γιό του. Παρέα καθόταν με τον μακροβιότερο παράγοντα του Αιγινιακού κ. Γιώργο Μηνούδη και συζητούσαν για τα παλιά ντέρμπι του παρελθόντος ανάμεσα στις δύο ομάδες.
  • Το γενικό πρόσταγμα είχε ο παράγοντας του Φιλίππου και αδερφός του Γιώργου Ντάμτσιου, Βασίλης που εκτός από γιατρός αγώνα, έκανε τα πάντα ώστε η φιλοξενία προς τα μέλη της αιγινιώτικης αποστολής να είναι άψογη από κάθε πλευρά. Με δύο λόγια θα τον χαρακτηρίζαμε “πανταχού παρόντα”.

Φωτογραφία+video: kerkidasport.gr

Pin It on Pinterest

Shares
Share This