Επιλογή Σελίδας


Το μήνυμα «ΚΑΝΕ ΤΟ ΒΗΜΑ Γίνε Δότης Μυελού των Οστών ΔΩΣΕ ΕΛΠΙΔΑ – ΔΩΣΕ ΖΩΗ» προωθεί η αθλητική διοργάνωση-  θεσμός για την πόλη μας και την ευρύτερη περιοχή.

Ειδικότερα, ο 9ος αγώνας δρόμου «ΤΡΕΧΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΕΡΙΝΗ»….συναντά τις δράσεις του Συλλόγου Καρκινοπαθών Κατερίνης – Πιερίας, μέλη του οποίου θα υποδέχονται στον τερματισμό, στο άγαλμα της Ελευθερίας, αθλητές και αθλήτριες που θα διανύσουν την απόσταση των 8χλμ από το Πλατανόδασος έως την πλατεία Ελευθερίας.

Παράλληλα, το μήνυμα της άθλησης για όλους, της ελπίδας, της αλληλεγγύης προσδίδει στη διοργάνωση η πολυπληθέστερη έως σήμερα (120 άτομα), ομάδα της Μέριμνας Παιδιού Κατερίνης, που θα ανοίξει την αυλαία του αγώνα. Επίσης, τα μέλη του Συλλόγου Διαβητικών Πιερίας, με μήνυμα «Τρέχουμε για να αλλάξουμε το διαβήτη μας», θα διανύσουν τα 8 χλμ της διαδρομής, ενώ  αναμένεται να συνδράμουν και στην ομαλή διεξαγωγή του.

Όπως είναι γνωστό, ως ημερομηνία διεξαγωγής του αγώνα ορίζεται η Κυριακή 09 Οκτωβρίου 2022 και ώρα 11:00 π.μ., ενώ η διοργάνωση εντάσσεται στο επίσημο πρόγραμμα εορτασμού των εκδηλώσεων απελευθέρωσης της πόλης. Με διοργανωτές τον Δήμο Κατερίνης – Οργανισμό Παιδείας, Πολιτισμού, Αθλητισμού & Πρόνοιας, τον Αθλητικό Πολιτιστικό Σύλλογο Δρομέων Πιερίας «ΖΕΥΣ», υπό την αιγίδα της Ιεράς Μητροπόλεως Κίτρους, Κατερίνης & Πλαταμώνος καλούμαστε όλοι να γίνουμε μέρος της μεγάλης αθλητικής – πολιτιστικής γιορτής.

ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ
Οι δηλώσεις συμμετοχής θα γίνονται δεκτές έως και την συμπλήρωση με σειρά προτεραιότητας των 2000 αριθμών, που θα διατεθούν.

Online εγγραφή:
https://results.chronolog.gr/registrationc1.aspx?h=50a63f40c85d52836a261c1b75947544&l=GR&g=0

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ​

Για πληροφορίες που αφορούν τον αγώνα μπορείτε να απευθύνεστε στα τηλέφωνα 2351350516 & 2351047445 (Τμήμα Επικοινωνίας –  Τύπου:  Νικηφόρος Γκόλτσιος & Γιώργος Μίχος). Στα παραπάνω τηλέφωνα μπορούν να απευθύνονται οι ενδιαφερόμενοι και για  πληροφορίες που αφορούν τις ομαδικές συμμετοχές. 

Επίσης, για σχετικές διευκρινίσεις, στο email: oppapkaterinis@gmail.com.

Pin It on Pinterest

Shares
Share This