Επιλογή Σελίδας


Δεν βγήκε ο αγώνας που επιθυμούσε η Άννα Κορακάκη στον τελικό του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος που διεξάγεται στο Βρότσλαβ και έτσι θα δοκιμάσει στον επόμενο αγώνα της να κερδίσει την πρόκριση για τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Παρισιού 2024.

Μετά την πραγματοποίηση των βολών ταχύτητας, ολοκληρώθηκαν τα προκριματικά των 25μ πιστόλι και η χρυσή Ολυμπιονίκης του Ρίο εξασφάλισε την συμμετοχή της στον τελικό της διοργάνωσης.

Εκεί η Κορακάκη αγωνίστηκε στον δεύτερο από τους δυο γύρους που έδιναν την πρόκριση για το παιχνίδι των μεταλλίων, αλλά με 11 βαθμούς ολοκλήρωσε 3η και έμεινε εκτός, αφού προκρίνονται οι δυο πρώτες. Εκτός μεταλλίων έμεινε και η καλά φορμαρισμένη Καμίλ Ζεντερζέφσκι (Γαλλία), η οποία ήταν 4η πίσω από την Κορακάκη με 10 βαθμούς. Το ευρωπαϊκό πρωτάθλημα του Βρότσλαφ είναι η πρώτη διοργάνωση που δίνει πρόκριση για το Παρίσι 2024. Τα εισιτήρια πήραν η Ντορίν Βένεκαμπ (Γερμανία) που ήταν η νικήτρια του τελικού και η Πολωνή Κλαούντια Μπρες που ήταν δεύτερη. Εισιτήριο για τους Ολυμπιακούς δεν πήρε η Ρενάτα Σίκε (είναι 2 οι προκρίσεις) αλλά η Ουγγαρέζα κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο.

Πηγή: Sporsfeed

Pin It on Pinterest

Shares
Share This