Επιλογή Σελίδας

Ισόπαλο χωρίς τέρματα ολοκληρώθηκε το φιλικό του Εθνικού Νέου Κεραμιδίου με τον Ολυμπιακό Βόλου που διεξήχθη στο γήπεδο της Άλλης Μεριάς Μαγνησίας, το απόγευμα της Κυριακής.

Οι δυο προπονητές, Σάκης Θεοδοσιάδης και Δημήτρης Παυλίδης είχαν τη δυνατότητα να τεστάρουν τους ποδοσφαιριστές τους κόντρα σε αντιπάλους που θα αντιμετωπίσουν πιθανότατα (εφ’όσον οι ομάδες της Μαγνησίας και της Πιερίας θα τοποθετηθούν στον ίδιο όμιλο) και στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής.

Οι καλύτερες στιγμές του αγώνα (με πληροφορίες από regista.gr)

Καλές στιγμές μπροστά στις δύο εστίες δημιουργήθηκαν, κυρίως στο α’ μέρος όμως καμία από αυτές δε μετατράπηκε σε γκολ, με το 0-0 να “σφραγίζει” τις προσπάθειες των δύο αντιπάλων.

Οι γηπεδούχοι είδαν στο 15′ το φάουλ του Διαμαντόπουλου να περνάει άουτ ενώ στο 20′ ο Καβουσάκης απέκρουσε με υπερέντασε την κεφαλιά του Μπατζώνη μετά από εκτέλεση κόρνερ.

Στο 28′ ο Μπατζώνης σούταρε αλλά η μπάλα πέρασε σύριζα αουτ ενώ στο 32′ ήταν και πάλι η σειρά των γηπεδούχων να απειλήσουν με προβολή του Κόλα που έφυγε άουτ.

Στο 45′ ο Κριεμάντι έκανε το σουτ με τον Καβουσάκη να απουκρούει.

Στις καθυστερήσεις του α’ μέρους ο Ντινιωτάκης αστόχησε από ευνοϊκ΄ξ θέση έπειτα από γύρισμα του Παπαδήμου.

Στο β’ ημίχρονο η απόδοση των ομάδων επηρεάστηκε από τις πολλές αλλαγές που έκαναν οι δυο προπονητές, με αποτέλεσμα μια κεφαλιά του Κυρίτση στο 55′, μετά από κόρνερ του Κόλα, η οποία δεν ανησύχησει τον Πατσιογεώργο, να είναι μια από τις ελάχιστες φάσεις που καταγράφηκαν.

Συνολικά, η εικόνα του Εθνικού Νέου Κεραμιδίου ήταν θετική και η ομάδα έδειξε ότι είναι σε καλό δρόμο εν όψει της έναρξης των επίσημων υποχρεώσεών της.

Οι συνθέσεις των ομάδων
Ολυμπιακός Βόλου (Σάκης Θεοδοσιάδης): Καβουσάκης, Παπαδήμος, Διαμαντόπουλος, Παπαϊωάννου, Ακριβόπουλος, Ψιάνος, Σκοπελίτης, Κόλα, Καρατσόλης, Αναστασίου, Ντινιωτάκης

Στο δεύτερο μέρος αγωνίστηκαν ακόμη και οι Κυρίτσης, Σιουμουρέκης, Σταμπουλής, Καμπέρης, Λάμπος, Κόφφας, Θεοδωρόπουλος, Κατσαγεωργίου, Μυλωνάς, Γαλανόπουλος, Σκούρας.

Εθνικός Νέου Κεραμιδίου (Δημήτρης Παυλίδης): Πατσιογεώργος, Κόλα, Φυτόπουλος, Γιαζιτζόγλου, Λαμπίρης, Ιντζόγλου, Κριεμάντι, Μπατζώνης, Κωτσιαρίδης, Μαργαρίτης, Σεχολάρι.

Αγωνίστηκαν ακόμη και οι Χατζηπουργάνης, Ξυδούς, Τόσκας, Ζουκάν, Γκιώνης, Δαλαμήτρας, Τρούμπαλος.

Pin It on Pinterest

Shares
Share This