Επιλογή Σελίδας


Με την εξαιρετική εμφάνιση του Γιώργου Πρεβολαράκη ξεκίνησε το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Πάλης Ανδρών – Γυναικών που διεξάγεται στο Βελιγράδι.

Ο Ελληνας πρωταθλητής αγωνίστηκε στην κατηγορία των 77κ. της ελληνορωμαϊκής και έφτασε έως τη φάση των «16». Η κλήρωση του Πρεβολαράκη ήταν αρχής εξαρχής δύσκολη, αλλά για μία ακόμη φορά έδειξε το πλούσιο ταλέντο του.

Ο Ελληνας πρωταθλητής αντιμετώπισε στη φάση των «32» τον Πένα Φλόρες. ο Κουβανός είναι ο … μόνιμος πρωταθλητής στο Παναμερικανικό πρωτάθλημα, καθώς έχει τρία διαδοχικά χρυσά μετάλλια, ενώ συμμετείχε και στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο.

Ο Φλόρες προηγήθηκε με 4-0, αλλά ο Ελληνας πρωταθλητής δεν το έβαλε κάτω. Με εξαιρετική εμφάνιση προηγήθηκε με 7-4 και τελικά πήρε τη νίκη με 7-5.

Στον επόμενο γύρο το εμπόδιο για τον Πρεβολαράκη ήταν ακόμα πιο δύσκολο. Αντίπαλός του ήταν ο Βαρνταριάν που στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα είχε κατακτήσει το ασημένιο μετάλλιο. Ο Πρεβολαράκης δεν τα κατάφερε και γνώρισε την ήττα με τεχνική υπεροχή και αποκλείσθηκε από τη συνέχεια.

Pin It on Pinterest

Shares
Share This