Επιλογή Σελίδας

Στο πλαίσιο της πρώτης φάσης του κυπέλλου της ΕΠΣ Πιερίας Ελπίς Ανδρομάχης και Καλλιθεακός Καλλιθέας αναμετρήθηκαν στο γήπεδο της Ανδρομάχης, με τον Καλλιθεακό να πανηγυρίζει μια σπουδαία νίκη με 2-0, παίρνοντας ταυτόχρονα και το εισιτήριο για την επόμενη φάση.

Η Ελπίς Ανδρομάχης του Γιάννη Συμεωνίδη, άκρως νεανική ομάδα, ηττήθηκε δίκαια από τον Καλλιθεακό του Παναγιώτη Κυπαρίσση (ομάδα ανώτερης κατηγορίας) και πλέον θα επικεντρωθεί στον μεγάλο στόχο του πρωταθλήματος στη Β΄ Κατηγορία.

Ο Καλλιθεακός εκτός του κυπέλλου, θα προσπαθήσει να πετύχει και τον δύσκολο στόχο της παραμονής στην Α΄ κατηγορία, μία εβδομάδα πριν την έναρξη του πρωταθλήματος.

Στο αγωνιστικό σκέλος ο Καλλιθεακός μπήκε δυνατά στο παιχνίδι και απείλησε μόλις στο πρώτο λεπτό την εστία του Γκιλιάβα, η κεφαλιά ωστόσο του Πιατίδη έπειτα από το κόρνερ του Τσιτλακίδη πέρασε ελάχιστα από το αριστερό δοκάρι άουτ.

Στο 5′ ο Παραδείσης εκτέλεσε διαγώνιο σουτ φάουλ, η μπάλα πέρασε ανάμεσα από πολλά σώματα παικτών και κατέληξε στον Τσιτλακίδη ο οποίος με πλασέ στο δεύτερο δοκάρι την έστειλε στα δίχτυα του Γκιλιάβα ανοίγοντας το σκορ 0-1.

Το τελικό 0-2 διαμόρφωσε ο Δ. Παπαδόπουλος με συρτό σουτ πλασέ από το ύψος του πέναλτι στο 35ο λεπτό.

Η συνέχεια του αγώνα μέχρι τη λήξη του δεν είχε κάτι το ιδιαίτερο από φάσεις και ευκαιρίες, με τη γηπεδούχο ομάδα να προσπαθεί μάταια και τον Καλλιθεακό να διαχειρίζεται εύκολα το υπέρ του σκορ.

Διαιτήτευσε ο κ. Βασίλης Σεσέντος με βοηθούς τον κ. Ντράγκαν Νίκολιτς και την κα. Κορίνα Κουρινιώτη.

Ελπίς Ανδρομάχης: Γκιλιάβας, Μαγιώνας, Λάμο (70′ Τσιούπρος), Κουκάρας, Κουϊμτζίδης (46΄ Γεωργιάδης), Κελέρογλου, Γκουνέλας, Μπούσιος (77΄ Καραδήμος), Μπέλμπας (55΄ Γερ. Φωτόπουλος), Γ. Κυπαρίσσης, Τζήκας.

Καλλιθεακός Καλλιθέας: Σεμιτσίδης, Μαυρόπουλος, Παραδείσης, Κεραμιδιώτης (63΄ Μπικιαρόπουλος – 83΄ Αμβροσιάδης), Μπιτσάνης, Ιωάννου, Γ. Βογιατζής (63΄ Αλχαζίδης), Πιατίδης, Τσιτλακίδης, Δ. Παπαδόπουλος, Ι. Παπαδόπουλος.

Pin It on Pinterest

Shares
Share This