Επιλογή Σελίδας

Την ανανέωση της συνεργασίας τους με δύο αθλητές, αλλά και τέσσερις αποχωρήσεις, έκαναν γνωστές μέσω σχετικής ανακοίνωσης οι Ατρόμητοι.

Πιο συγκεκριμένα, οι Χαράμπος Γαμβράκης (119 πόντοι, 25 τρίποντα) και Χρήστος Τσαρδούλιας (135 πόντοι, 18 τρίποντα) θα συνεχίσουν να αγωνίζονται με τη φανέλα των Ατρόμητων, ενώ οι Ζαφείρης Αθανασιάδης (175 πόντοι, 4 τρίποντα), Τιμόθεος Ζουμπουλάκης (10 πόντοι, 2 τρίποντα), Αλέξανδρος Παναγιωτίδης (39 πόντοι) και Αλέξανδρος Τσιαμπάκος (41 πόντοι, 9 τρίποντα) αποτελούν παρελθόν για την ομάδα.

Η ανακοίνωση:

«Δύο ανανεώσεις και τέσσερις αποχωρήσεις για τους Ατρόμητους. Στην περσινή σεζόν, σε μια δύσκολη χρόνια για την ανδρική ομάδα,στο δυναμικό της είχαν ενταχθεί έξι αθλητές από την Θεσσαλονίκη με εμπειρία σε πρωτάθλημα της ΕΚΑΣΘ. Τσαρδούλιαςς Χρήστος και Γαμβράκης Χαράλαμπος ανανέωσαν την συμμετοχή τους για την νέα σεζόν. Τσιαμπάκος Αλέξανδρος, Αθανασιάδης Ζαφείρης, Παναγιωτίδης Αλέξανδρος και Ζουμπουλάκης Τιμόθεος αποχώρησαν από την ομάδα, τους οποίους ο Όμιλος τους ευχαριστεί για την προσφορά τους και τους εύχεται καλή συνέχεια τόσο στην προσωπική όσο και στην μπασκετική τους πορεία».

Pin It on Pinterest

Shares
Share This