Επιλογή Σελίδας

Σε ενδιαφέρον φιλικό παιχνίδι που έγινε το Σάββατο στο Δημοτικό γήπεδο Αιγινίου “Γιάννης Παραλυκίδης”, ο Πιερικός κέρδισε τον τοπικό Αιγινιακό με 2- 1, παρουσία 300 περίπου φιλάθλων.

Το συγκρότημα του Λεωνίδα Μπίλη – αγωνίστηκε στον Αιγινιακό τις περιόδους 1988-89 και 1989-90 σε Δ’ και Γ’ Εθνική κατηγορία και θήτευσε με επιτυχία ως προπονητής στις αρχές της δεκαετίας του 2000 – βρέθηκε στην ανάπαυλα να χάνει με 1-0 αλλά στο β’ ημίχρονο ανέβασε στροφές και στο φινάλε γύρισε το ματς.

Οι γηπεδούχοι άφησαν καλές εντυπώσεις κυρίως στο πρώτο μισό του αγώνα και απέδειξαν ότι θα διαδραματίσουν πρωταγωνιστικό ρόλο στο πρωτάθλημα της Α ‘ κατηγορίας της ΕΠΣ Πιερίας.

Σκόρερ για τον Πιερικό ήταν ο Γ. Κυπαρίσσης με πέναλτυ στο 62′ και ο Χ. Παπαδόπουλος στο 90’+3′.

Για την ομάδα του Αιγινίου ο Κιρκιλιανίδης άνοιξε το σκορ στο 31′.

IMG-da3bcf9222e29b8b408fb034c0f8fe28-V

Διαιτήτεσαν οι Νίκολιτς, Μπίνιας και Σκούμπας.

Αιγινιακός (Γιώργος Ντάμτσιος): Μοσχίδης, Μπουτάνι, Παπαδημητρίου, Τουλκερίδης, Παππάς, Κιρκιλιανίδης, Σαββίδης, Τσολακίδης, Κατσάρας, Χατζηδίμπας, Καπετάνος.

Έπαιξαν και οι Ρίζος, Δαραής, Ορφανίδης, Καταχιώτης, Ιωαννίδης, Παυλίδης, Βουλτσίδης.

Πιερικός (Λεωνίδας Μπίλης): Μπαλάφας, Μακρίδης, Τοzzo, Δεληγιάννης, Χατζηκωνσταντίνου, Καραθάνος, Μαυρίδης, Μότσιας, Κυπαρίσσης Γ., Κυπαρίσσης Α., Δανάς.

Έπαιξαν και οι Λαζαρίδης, Βαρβαρέζος, Παπαευαγγέλου, Σεϊταρίδης, Σκαμπαρδώνης, Δαλαμήτρας, Κατσαβάκης, Παπαδόπουλος Χ., Πετράκης, Κατσαμάγκας, Καλαϊτζής.

ΜΙΚΡΑ -ΜΙΚΡΑ από το “Γιάννης Παραλυκίδης”

  • Ευχές για καλή ποδοσφαιρική χρονιά μΕ επιτυχίες για τις ομάδες τους αντάλλαξαν οι άνθρωποι των δύο ομάδων τόσο στην αρχή όσο και στο τέλος του φιλικού, μέσα σε πνεύμα φιλικότητας και συνεργασίας, για λογαριασμό του Πιερικού οι Γιάννης Λαζαρίδης, Πρόεδρος του Ερασιτέχνη και Βασίλης Καπετανάκης, μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ και του Αιγινιακού ο Γενικός γραμματέας, Γιώργος Καρανικόλας.
IMG_20220903_183040_1
  • Η “κατασκοπεία” είχε την τιμητική της στο Φιλικό Αιγινιακού – Πιερικού. Διακρίναμε τους προπονητές Γιώργο Ποτουρίδη και Ηλία Μποταίτη του Βατανιακού και της Αναγέννησης Κολινδρού αντίστοιχα, μαζί με παράγοντες των ομάδων τους.

  • Εγκάρδιες συνομιλίες είχε ο τεχνικός του Πιερικού κ. Λεωνίδας Μπίλης με παλιούς συνεργάτες, συμπαίκτες και φιλάθλους του Αιγινιακού. Μάλιστα ο Αντιδήμαρχος του Δήμου Πύδνας – Κολινδρού Κώστας Παραλυκίδης (έπαιξαν μαζί και ήταν πρόεδρος όταν δούλεψε ο Κατερινιώτης κοόυτς στην αιγινιώτικη ομάδα) βρέθηκε από νωρίς στο γήπεδο, μιάς και τους “δένει” μεγάλη φιλία. Το θετικό “πέρασμα” του Λεωνίδα ως ποδοσφαιριστής και ως προπονητής από το Αιγίνιο αναγνωρίζεται απ’ όλους.

Pin It on Pinterest

Shares
Share This