Επιλογή Σελίδας

Η Ελπίς Ανδρομάχης ήταν η νικήτρια στην εντός έδρας φιλική αναμέτρηση που διεξήχθη το Σάββατο απόγευμα με αντίπαλο την ΑΕ Καρίτσας.

Το υπέρ της τελικό 3-2 αντικατοπτρίζει πλήρως την εικόνα του παιχνιδιού, σε ένα ματς με γκολ και φάσεις εκατέρωθεν, όπου οι προπονητές των δύο ομάδων Γιάννης Συμεωνίδης και Μίμης Μπενίσκος αντίστοιχα, έμειναν απόλυτα ευχαριστημένοι με την απόδοση των παικτών τους.

Αυτό ήταν το τελευταίο δυνατό τεστ για τις δύο ομάδες, καθώς το ερχόμενο Σαββατοκύριακο ξεκινούν οι επίσημες υποχρεώσεις τους στο κύπελλο της ΕΠΣ Πιερίας.

Τα γκολ

Στο 6ο λεπτό ο Μπούσιας με πλασέ άνοιξε το σκορ για την ΑΕ Καρίτσας 0-1.

Στο 8΄ ο Τζήκας με διαγώνιο σουτ πλασέ ισοφάρισε σε 1-1.

Στο 27΄ ο Ταφραλής με πλασέ έδωσε το προβάδισμα του σκορ στην Ελπίδα 2-1.

Στο 35΄ ο Ταφραλής με εξαιρετικό μακρινό σουτ βολέ έγραψε το 3-1 (δεύτερο προσωπικό τέρμα), παρά την προσπάθεια του τερματοφύλακα της ΑΕ Καρίτσας Πατρή.

Στο 50΄ ο Ναζλίδης με καρφωτή κεφαλιά έπειτα από την σέντρα του Μπούσια από θέση δεξιά διαμόρφωσε το τελικό 3-2.

Διαιτήτευσε ο κ. Αλέξανδρος Κουκουβίτης.

Ελπίς Ανδρομάχης: Γκιλιάβας, Βογιατζής, Μαγιώνας, Κουκάρας, Κουϊμτζίδης, Κελέρογλου, Μπούσιος, Κυπαρίσσης, Γκουνέλας, Ταφραλής, Τζήκας.
Στο β΄ημίχρονο αγωνίστηκαν και οι Γερ. Φωτόπουλος, Καρασταμάτης, Καραδήμος, Τσιούπρος, Ραφτόπουλος.

ΑΕ Καρίτσας: Πατρής, Δ. Γουλάντας, Παυλίδης, Μπατζογιάννης, Γ. Μπέης, Καρανάτσιος, Θ. Μητράκας, Καρανικόλας, Ναζλίδης, Υφαντής, Μπούσιας.
Στο β΄ημίχρονο αγωνίστηκαν και οι Καλαϊτζίδης, Παπαϊωάννου, Μπακούρας, Δαλαμήτρας, Ε. Χασιώτης, Λ. Μπέης, Α. Γουλάντας, Κακάνης, Ν. Καλαμπούκας, Ν. Χασιώτης, Γατσιός, Γκίνας, Ευαγγέλου, Θ. Καλαμπούκας.

Pin It on Pinterest

Shares
Share This