Επιλογή Σελίδας

Την ήττα γνώρισε η Α.Ε. Καλαμπακίου στον αγώνα της 1ης φάσης του Κυπέλλου Ελλάδος με σκορ 0-4 απο τον Ιωνικό Ιωνίας και έτσι μοιραία αποκλείστηκε από την συνέχεια της διοργάνωσης.

Η δραμινή ομάδα που βρίσκεται ακόμα στο βασικό στάδιο προετοιμασίας έδειξε να επηρεάζεται απο το γρήγορο γκολ που δέχθηκε στο πρώτο τέταρτο της αναμέτρησης και δεν μπόρεσε να ανταπεξέλθει στην συνέχεια δεχόμενη ακόμα τρία γκολ στο τελευταίο ημίωρο του αγώνα που διαμόρφωσαν το τελικό σκορ του αγώνα.

Σίγουρα η δραμινή ομάδα έχει περιθώρια βελτίωσης με το τελικό σκορ να μην αντικατοπτρίζει την διαφορά δυναμικότητας των δύο ομάδων.

Για τους κυπελλούχους της ΕΠΣ Μακεδονίας σκόραραν οι Πολίτης (14΄,75′ ) , Μούργια (62΄) και Κεχαγιά (92΄).

ΑΕ Καλαμπακίου (Λάζαρος Μουρατίδης): Κελετζής, Πέτρο (77′ Τζιβανάκης), Διαμάντι (46′ Ιωσηφίδης), Κλογκιρι (86′ Μουζακίτης), Δεμενελούδης, Λεονταρίδης, Δημητρίου, Μαυροβασίλης, Αγγελόπουλος, Ελευθεριάδης (46′ Μπένγκου), Χιντζιδης (72′ Σαλωνίδης).

Ιωνικός Ιωνίας (Εμιλιάν Χαλιλάι): Κανδηλάπτης, Κακούρος, Μαργαρίτης, Κακοτρίχης (76′ Τζιοβανάκης), Λιοντας, Κοπάτσι, Νομικός (62′ Κατσαμακίδης), Χατζηαντωνίου, Κολέτσι (69′ Μήτσικας), Πολίτης (76′ Βογιατζής), Μούργια (62′ Κεχαγιάς).

Πηγή: Ώρα για Σπορ Δράμας

Pin It on Pinterest

Shares
Share This