Επιλογή Σελίδας

Ο Ερμής Μελιγός με εμφατικό τρόπο πήρε άνετη πρόκριση για την επόμενη φάση του Κυπέλλου Ελλάδος επικρατώντας στο γήπεδο του Άστρους του Πανκαμαριακού από την Κόρινθο με το ευρύ 5-0 στο πρώτο του επίσημο παιχνίδι της χρονιάς.

Η ομάδα του Αλέκου Δέδε κατά διαστήματα έπαιξε εξαιρετικό ποδόσφαιρο δείχνοντας από την αρχή της διαθέσεις της αλλά και την ποιότητα που διαθέτει στο ρόστερ της μετατρέποντας το παιχνίδι σε υγιεινό περίπατο.

Από το πρώτο κιόλας ημίχρονο ο Ερμής Μελιγούς είχε καθαρίσει την υπόθεση νίκη καθώς πήγε στ αποδυτήρια με υπέρ της τρία γκολ διαφορά και στην επανάληψη δύο ακόμα τέρματα διαμόρφωσαν το τελικό 5-0.

Σκόρερ για τον Ερμή ο Ιατρίδης (2) και από ένα γκολ σημείωσαν οι Κόλλιας, Γουόρντεν και Βλάχος με την ομάδα της Μελιγούς να συνεχίζει στην δεύτερη φάση του Κυπέλλου Ελλάδος.

Ερμής Μελιγούς: Κατσαούνης, Πολυμενάκος, Κοδέλλας, Γ. Ράλλιος, Σελλής, Π. Σούρσος, Ιατρίδης, Γουόρντεν, Πούτσι, Βέργος, Κόλλιας.

Πανκαμαριακός: Αρχοντάκης, Παππάς, Ματθαιόπουλος, Τακουμάκης, Δημητρίου, Θεοδώρου, Κουρούμαλης, Καλύβας, Κλήμης, Τρέκο, Ε. Λεπούρι.

Πηγή: arcadiaportal

Pin It on Pinterest

Shares
Share This