Επιλογή Σελίδας

Φιλική νίκη με σκορ 4-0 πήρε η Ελπίς Ανδρομάχης με αντίπαλο τον Αχιλλέα Νεοκαισάρειας σε αναμέτρηση που διεξήχθη το απόγευμα της Τετάρτης στο γήπεδο της Ανδρομάχης.

Οι προπονητές των δύο ομάδων, Γιάννης Συμεωνίδης και Θάνος Γεωργιάδης αντίστοιχα, έμειναν ικανοποιημένοι από τις προσπάθειες των ποδοσφαιριστών τους, λίγο πριν το τελικό στάδιο της προετοιμασίας, αλλά και την επικείμενη έναρξη των πρωταθλημάτων και του κυπέλλου της ΕΠΣ Πιερίας.

Μελανό σημείο του φιλικού παιχνιδιού ο σοβαρός τραυματισμός του Δ. Κατσιγιάννη της φιλοξενούμενης ομάδας στο δεξί πόδι σε μια ανύποπτη φάση στο 40ο λεπτό, κάταγμα κνήμης – περόνη, ο οποίος μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο νοσοκομείο Κατερίνης.

Τα γκολ

Η Ελπίς Ανδρομάχης άνοιξε το σκορ στο 25ο λεπτό με πλασέ του Γκουνέλα.

Στο 37΄ ο Ταφραλής βρέθηκε εντός περιοχής και με συρτό σουτ έγραψε το 2-0.

Στο 50΄ ο Τζήκας με πλασέ πέτυχε το 3-0.

Στο 55΄ ο ίδιος παίκτης με το δεύτερο προσωπικό τέρμα σε πλασέ του διαμόρφωσε το τελικό 4-0.

Ελπίς Ανδρομάχης: Μπαμπαΐτης, Βογιατζής, Μαγιώνας, Κουκάρας, Κουϊμτζίδης, Μπούσιος, Κελέρογλου, Κυπαρίσσης, Γκουνέλας, Τζήκας, Ταφραλής.
Στο β΄ ημίχρονο αγωνίστηκαν και οι Γερ. Φωτόπουλος, Καρασταμάτης, Λάμο, Τσιρίμπασης, Καραδήμος, Τσέλα, Ρ. Φωτόπουλος, Θεοχαρόπουλος.

Αχιλλέας Νεοκαισάρειας: Γκιλιάβας, Ι. Παπαγιαννόπουλος, Λαράκου, Αλία, Δ. Κατσιγιάννης, Γαβρίδης, Ελευθεριάδης, Λαδένης, Π. Δημητρίου, Βαρνάς, Τσιούχας.
Στο β΄ ημίχρονο αγωνίστηκαν και οι Μπογκντάνι, Ντερβισάϊ, Βελιτσιάνος, Ι. Δημητρίου, Φωτιάδης, Σεριακίδης, Όλιγκερ, Καμόλλι.

Επόμενο προγραμματισμένο φιλικό παιχνίδι για την Ελπίς Ανδρομάχης το Σάββατο 3 Σεπτεμβρίου στις 18:00 με αντίπαλο την ΑΕ Καρίτσας στο γήπεδο της Ανδρομάχης.

Pin It on Pinterest

Shares
Share This