Επιλογή Σελίδας

Στην 2η φάση του Κυπέλλου Ελλάδος προκρίθηκε ο ΦΑΣ Νάουσα, μετά τη νίκη του με 4-1 επί του Άρη Πετεινού, το απόγευμα της Τετάρτης (31/8) στο ΔΑΚ της πόλης, παρουσία 300 περίπου φιλάθλων.

Οι Ναουσαίοι, έχοντας σε πολύ καλή μέρα τους Ντόγο, Πιπιλιάρη, Τασιώνα που έκαναν άνω κάτω την αντίπαλη άμυνα, αν και βρέθηκαν πίσω στο σκορ στο πρώτο μέρος, έκαναν την ανατροπή στην επανάληψη παρότι από το 66′ αγωνίζονταν με παίκτη λιγότερο και έφτασαν στην εύκολη και δίκαιη πρόκριση.

Σε όλη τη διάρκεια του αγώνα οι “κυανόλευκοι” είχαν την πρωτοβουλία, ήταν σαφώς ανώτεροι και έχασαν πολλές ευκαιρίες για περισσότερα τέρματα.

Το 0-1 έκανε στο 29′ ο Παπαδόπουλος με κεφαλιά (αυτογκόλ) μετά από σέντρα του Τουρατζίδη και κακή συνεννόηση με τον Μούτσα.

Στο 58′ οι Ναουσαίοι ισοφάρισαν με σουτ από κοντά του Τασιώνα, ενώ στο 67′ έμειναν με παίκτη λιγότερο λόγω αποβολής με 2η κίτρινη του Κουτσούκη.

Στο 74′ οι Πιπιλιάρης, Τασιώνας και Ντόγος άλλαξαν ωραία τη μπάλα μέσα στην αντίπαλη περιοχή, με τον τελευταίο να την στέλνει με σουτ από το σημείο του πέναλτι στα δίχτυα για το 2-1.

Στο 80′ ο Στέφανος Ντόγος έκανε ωραία προσπάθεια και συρτή σέντρα για τον Πιπιλιάρη, που από κοντά έγραψε το 3-1, ενώ λίγο πριν την λήξη διαμορφώθηκε το τελικό 4-1 με δυνατό διαγώνιο σουτ του Τασιώνα.

Καλή ήταν η διαιτησία του Αργυρού και των βοηθών του, Βλαδίκα και Σηπάκη (Σ.Δ. Πέλλας).

Αστέρας Τριποτάμου (Βοτάρης): Μούτσα, Παπαδόπουλος, Κουτσούκης, Πίτος (52′ Τασιώνας), Αργυρίου, Γιαννόπουλος, Πιπιλιάρης, Ξανθόπουλος, Κρίσταν (79′ Γατουρτζίδης), Μπιγκάνος, Ντόγος (86′ Κωστογλίδης).

Άρης Πετεινού (Νεοφυτίδης): Αθανασίου, Ρέβης, Σιδηράς (88′ Αμανατιάδης), Σαμαράς, Κουρού Αρντά (84′ Κουτσομιχάλης), Σαρηγιαννίδης, Μίλκογλου, Παυλίδης, Αβερόπουλος, Τυριάκης (72′ Δασκαλάκης), Τουρατζίδης.

Πηγή: Κερκίδα Sport

Pin It on Pinterest

Shares
Share This