Επιλογή Σελίδας

Μπορεί ο Γιάννης Σκόνδρας να ήρθε στην Φήκη με την λάμψη της Superleague ωστόσο ο Νίκος Σκόνδρας ήταν αυτός που συγκέντρωσε τα φώτα της δημοσιότητας με το χατ τρικ που πέτυχε στην σημερινή πρόκριση των Τρικαλινών.

Ο ΠΟ Φήκης πήρε το εισιτήριο για την επόμενη φάση του κυπέλλου Ελλάδας κερδίζοντας με 3-0 τον Πύρασο Αγχιάλου.

Η ομάδα της Μαγνησίας αντιστάθηκε για μισή ώρα και στη συνέχεια παραδόθηκε στην ανωτερότητα των κόκκινων καθώς έμεινε με δέκα παίκτες λόγω αποβολής του Μπούτλα με δεύτερη κίτρινη κάρτα.

Στο 36′ ο Νίκος Σκόνδρας πέτυχε το 1-0 με πέναλτι που κέρδισε ο ίδιος, στο 39′ και πάλι ο έμπειρος μεσοεπιθετικός έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το 2-0 και στο 41′ ο Νικλητσιώτης έπειτα από ωραία ενέργεια βρήκε αμαρκάριστο τον Σκόνδρα ο οποίος με προβολή σε κενή εστία ανέβασε το δείκτη του σκορ σε 3-0.

Στην επανάληψη οι κόκκινοι θα μπορούσαν να πετύχουν και άλλα γκολ ωστόσο ο Τσιλίγκος είπε όχι σε ευκαιρίες των Σκόνδρα και Αποστόλη Νικλητσιώτη.

Χωρίς προβλήματα η διαιτησία του Βογιατζή από την Καρδίτσα.

ΠΟ Φήκης: Ντάσκας, Γιαννούλας, Τζέλης, Σκόνδρας (53′ Πολυζόπουλος), Δρόσος, Μακρής, Σαμαντάς, Καλαμαράς (59′ Γκαντιάς), Ιωάννου (73′ Μπακάλης), Νικλητσιώτης Γ., Σκόνδρας Ν.

Πύρασος Νέας Αγχιάλου: Τσιλίγκος, Χριστοδούλου (81′ Καραδήμας), Διαμαντένιας, Σταντσούρης, Θεοδωρόπουλος (56′ Παπαδογεώργος), Μπούτλας, Μπασδάνης, Τσιότρας, Φουρκιώτης ( 50′ Μάρτινς), Γκαραβέλας, Μπουμπούκης (81′ Ματέο).

Πηγή: Goal Τρίκαλα

Pin It on Pinterest

Shares
Share This