Επιλογή Σελίδας

Ο Απόλλων δεν μπόρεσε ν’ αντισταθεί στον Πανελευσινιακό, γνωρίζοντας την ήττα με σκορ 1-0 στο πλαίσιο της α’ φάσης του Κυπέλλου Ελλάδας. Με 9 παίκτες τελείωσε το ματς η χανιώτικη ομάδα.

Η ομάδα του Ανδρέα Σκέντζου είναι έτσι αυτή που συνεχίζει στο θεσμό, αντίθετα με τον Απόλλωνα ο οποίος επικεντρώνει το ενδιαφέρον του στις εγχώριες διοργανώσεις, σε πρωτάθλημα και κύπελλο στα Χανιά.

Οι δύο ομάδες αγωνίστηκαν στο δημοτικό στάδιο Μεγάρων, σ’ έναν αγωνιστικό χώρο που αν μη τι άλλο δεν προσφερόταν για ποδόσφαιρο, καθώς βρισκόταν σε πολύ άσχημη κατάσταση.

Η ομάδα της Ελευσίνας επιβεβαίωσε την ανωτερότητα της και ουσιαστικά την ποιότητα που διαθέτει, κυρίως στο πρώτο ημίχρονο, οπότε και κατάφερε να φτάσει στο γκολ στο 19ο λεπτό με κοντινό πλασέ του Κρητικού μετά από εκτέλεση κόρνερ.

Ο Απόλλων είχε την καλύτερη του στιγμή στο 37ο λεπτό όταν η μπάλα έφτασε στην περιοχή στον Βαγγέλη Μαρκουλάκη ο οποίος σούταρε άουτ, με τους νταμπλούχους Χανίων ν’ ανεβάζουν στροφές μετά το 60ό λεπτό, χωρίς όμως να απειλήσουν σοβαρά.

Μάλιστα η χανιώτικη ομάδα ολοκλήρωσε το παιχνίδι με 9 παίκτες λόγω της αποβολής με δεύτερη κίτρινη κάρτα, αρχικά, του Χρήστου Μαρκουλάκη στο 82ό λεπτό για σκληρό φάουλ σε αντίπαλό του ενώ στο 4ο λεπτό των καθυστερήσεων αποβλήθηκε και ο Παληγεώργος, παίρνοντας δύο κάρτες στην ίδια φάση!

ΤΟ ΦΙΛΜ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ

12’ Πρώτη μεγάλη φάση για τον Πανελευσινιακό. Γύρισμα προς τον Μίσκου, ο οποίος από πλεονεκτική θέση πλασάρει έξω από τα δοκάρια του Βλαχάκη.

15’ Ο Μακρυγιάννης σε τετ-α-τετ με τον Βλαχάκη, ο τερματοφύλακας του Απόλλωνα αποκρούει σωτήρια σε κόρνερ.

19’ (1-0) Από εκτέλεση κόρνερ, η μπάλα φτάνει στην καρδιά της άμυνας του Απόλλωνα και ο Κρητικός με δυνατό κοντινό πλασέ ανοίγει το σκορ για τον Πανελευσινιακό.

20’ Νέα ευκαιρία για τον Πανελευσινιακό. Ο Γεμιστός από πλάγια θέση μέσα από την περιοχή πλασάρει άουτ.

37’ Ευκαιρία για τον Απόλλωνα. Από λάθος γύρισμα στην άμυνα του Πανελευσινιακού η μπάλα φτάνει στον Βαγγ. Μαρκουλάκη, ο οποίος από καλή θέση σουτάρει ψηλά.

44’ Ο Κρητικός γυρίζει στον Μίσκου ο οποίος από το σημείο του πέναλτι σουτάρει πάνω στον Βλαχάκη.

48’ Ο Βλαχάκης με εξαιρετική επέμβαση διατηρεί το 1-0 αποκρούοντας το σουτ του Κρητικού.

49’ Ο Μακρίδης ανοίγει για τον Μίσκο ο οποίος σουτάρει από διαγώνια θέση άστοχα.

60’ Εκτέλεση κόρνερ του Ψαράκη η κεφαλιά του Καρβούνη περνά αρκετά ψηλά άουτ.

62’ Ο Κρητικός επωφελείται μέσα στην περιοχή κι αφού προσποιείται στον Βλαχάκη πλασάρει ανενόχλητος στέλνοντας τη μπάλα στο δεξί δοκάρι της εστίας του.

77’ Ο Γεμιστός πλασάρει αδύναμα μέσα από την περιοχή στην αγκαλιά του Βλαχάκη.

82’ Ο Χρ. Μαρκουλάκης αποβάλλεται με δεύτερη κίτρινη κάρτα για σκληρό φάουλ σε αντίπαλό του.

90+4′ Ο Παληγεώργος αποβάλλεται με δύο κίτρινες κάρτες τις οποίες αντικρίζει σε λιγότερο από 1 λεπτό! Η πρώτη για φάουλ σε αντίπαλό του και η δεύτερη για διαμαρτυρία.

Διαιτητής: Ζαχαρόπουλος (Αν. Αττικής). Βοηθοί: Αλεξοπούλου – Τσέλιος (Αν. Αττικής)

Πανελευσινιακός (Ανδρέας Σκέντζος): Γκλώτσος, Σαββουιδάκης, Αρναούτογλου (56’ Λάμπρου), Συριόπουλος, Βοσνακίδης, Μαρής (56’ Μπούσης), Μίσκου, Μακρίδης, Κρητικός, Μακρυγιάννης (56’ Σερέπας), Γεμιστός (82’ Μπέλος)

Απόλλων (Αντώνης Συροκάκης): Βλαχάκης, Ταταράκης, Μαρκουλάκης Χρ., Παληγεώργος, Λαμπάκης, Μαρκουλάκης Βαγγ., Παπαδόπουλος (84’ Τσόλης), Καρβούνης, Νταγκουνάκης (69’ Δρικάκης), Ψαράκης (82’ Γκούντελος), Μαθιουδάκης

Πηγή: Αθλητικό

Pin It on Pinterest

Shares
Share This