Επιλογή Σελίδας

Η Αρτάκη ταξίδεψε στην Αθήνα να παίξει με τον Άρη Βούλας για την πρώτη φάση του Κυπέλλου Ελλάδας, αλλά το ματς δεν έγινε ποτέ και όπως όλα δείχνουν η ομάδα της Εύβοιας χάνει (με 3-0) την αναμέτρηση στα χαρτιά.

Η σέντρα είχε οριστεί για τις 17:30, κι ενώ οι παίκτες των δύο ομάδων είχαν βγει για προθέρμανση, το παιχνίδι καθυστερούσε χαρακτηριστικά να ξεκινήσει. Τελικά αποδείχθηκε ότι η Αρτάκη, στην κατάσταση με τα δελτία δεν είχε δηλώσει δύο παίκτες κάτω των 20 ετών.

Μετά από περίπου 35 λεπτά ο διαιτητής Κολορίζος (Φθιώτιδα) έκλεισε το φύλλο αγώνα, ενώ από τα μεγάφωνα ανακοινώθηκε ότι “δεν πληρούνται οι προϋποθέσεις σύμφωνα με την προκήρυξη για να ξεκινήσει το παιχνίδι”.

Ετσι, η Αρτάκη πήρε το δρόμο της επιστροφής άπρακτη και χάνει άδοξα την ευκαιρία να διεκδικήσει το ματς και μια πρόκριση στη β’ φάση του Κυπέλλου Ελλάδας.

Ενα ολέθριο λάθος οδηγεί την Αρτάκη στον πρόωρο αποκλεισμό. Χωρίς να παίξει, χωρίς να προσπαθήσει και προφανώς υπάρχουν μεγάλες ευθύνες.

Το φύλλο αγώνα θα πάει στο “πειθαρχικό” της ΕΠΟ, για να εξεταστεί -για τυπικούς λόγους- η υπόθεση, αλλά θεωρείται εξαιρετικά απίθανο το ματς να μην κατακυρωθεί υπέρ του Άρη Βούλας, αφού δεν διεξήχθη με υπαιτιότητα της Αρτάκης.

Γύρω στις 18:45 ο Άρης Βούλας με ανάρτησή του στο fb έγραψε:

“ΑΡΗΣ ΒΟΥΛΑΣ-ΝΕΑ ΑΡΤΑΚΗ 3-0. Ο αγώνας δεν διεξήχθη και περάσαμε “μπάι”, λόγω προβλήματος των δελτίων της φιλοξενούμενης ομάδας”.

Πηγή: Ευβοϊκή Γνώμη

Pin It on Pinterest

Shares
Share This