Επιλογή Σελίδας

Την ολική ανατροπή του σκορ πέτυχε ο Αιγινιακός στην εκπνοή του φιλικού παιχνιδιού που έγινε στα Κύμινα Θεσσαλονίκης, απέναντι στον τοπικό Ολυμπιακό φτάνοντας στο τελικό 2-3 παρότι οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν 2-1.

Οι ποδοσφαιριστές του Γιώργου Ντάμτσιου εκτός του πρώτου δεκαπεντάλεπτου στάθηκαν πολύ αξιόλογα και μετά την πολύ καλή αγωνιστική τους παρουσία στο φιλικού του Σβορώνου (1-1) έδειξαν ένα μεγάλο μέρος των  φετινών τους δυνατοτήτων.

Οι γηπεδούχοι με προπονητή τον Βασίλη Καστανιώτη, παλιό άσσο των Εδεσσαϊκού, Βέροιας και Εθνικού Αστέρα (Α’ Εθνική κατηγορία) μετά από απραξία ενός χρόνου,  παρουσιάστηκαν πολύ δυνατοί και άφησαν άριστες εντυπώσεις.

Στο 58′ τραυματίστηκε στο φρύδι ο πρώην παίκτη του Αιγινιακού στην επαγγελματική Γ’ Εθνική κατηγορία (2011-12), Χρήστος Προβατίδης και διακομίστηκε στο Κ.Υ. Χαλάστρας.

Τα γκόλ των Κυμίνων σημείωσαν ο Μπάλλιος στο 14′ και Καλυβιώτης 87′ και της ομάδας του Αιγινίου οι Χατζηδίμπας (πεν.) 27′, Κιρκιλιανίδης στο 89′ και Καπετάνος στο 90’+4′.

Στο 83′ ο άψογος Διαιτητής κ. Τικόζογλου από την ΕΠΣΜ έκανε το μοναδικό λάθος του όταν αντί για πέναλτι υπέρ του Αιγινιακού σε ανατροπή του γκολκίπερ του Ολυμπιακού πάνω στον Χατζηδίμπα, (άφησε αρχικά πλεονέκτημα), άλλαξε παραδόξως γνώμη και γύρισε τη φάση πίσω δίνοντας φάουλ επί της γραμμής που έγινε στο ξεκίνημα της φάσης.

Για τον Αιγινιακό αγωνίστηκαν οι Μοσχίδης, Μιχαηλίδης, Κακατάτσιος, Μπουντάνι, Παππάς, Τσολακίδης, Κιρκιλιανίδης, Σαββίδης, Κατσάρας, Χατζηδίμπας, Τασιώνας.

Έπαιξαν και οι Κωστογλίδης, Καπετάνος, Παπαδημητρίου, Τοπαλίδης, Καταχιώτης και Ρίζος.

Επόμενο φιλικό μaτς του Αιγινιακού είναι την προσεχή Τετάρτη με την Πίνδο Άνω Αγιάννη στο “Γιάννης Παραλυκίδης” στις 18:00.

IMG_20220507_180356

Στη φωτογραφία το “νέο αίμα”,  ο  18 χρόνος Ηλίας  Κακατάτσιος (αριστερά  και ο 15χρόνος Κώστας Τασιώνας που σήμερα τα πήγαν περίφημα.

 

Pin It on Pinterest

Shares
Share This