Επιλογή Σελίδας

Φιλική εκτός έδρας νίκη με 3-0 επί του Εορδαϊκού πέτυχε ο Πιερικός, το απόγευμα του Σαββάτου.

Ήταν το πρώτο φιλικό “τεστ” για την ομάδα του Λεωνίδα Μπίλη που συνεχίζει την προετοιμασία της εν όψει της νέας ποδοσφαιρικής σεζόν.

Ο Πιερικός ήταν καλύτερος από τους αντιπάλους του και έφτασε δίκαια στην επικράτηση, ανοίγοντας το σκορ στο 18′ με τον Μιτακίδη να νικάει σε τετ α τετ τον τερματοφύλακα του Εορδαϊκού, Μιχαηλίδη.

Τρία λεπτά νωρίτερα, ο γκολκίπερ των γηπεδούχων είχε αποκρούσει κι άλλο τετ α τετ του Μιτακίδη.

Στο 45′ ο Μιτακίδης πάσαρε στον Γ. Κυπαρίσση που από καλή θέση δε μπόρεσε να νικήσει τον Μιχαηλίδη, με το 0-1 να είναι το αποτέλεσμα ημιχρόνου.

Το 0-2 διαμορφώθηκε με κοντινό πλασέ του Α. Κυπαρίσση στο 61′.

Το τελικό 0-3 “έγραψε” στο 70′ ο Μαυρίδης με κεφαλιά, έπειτα από σέντρα του Δεληγιάννη.

Οι γηπεδούχοι προσπάθησαν να αντιδράσουν αλλά τόσο το κοντινό πλασέ του Κωτίδη στο 72′, μετά από εκτέλεση κόρνερ του Τρούπκου όσο και η κεφαλιά του Μπαλίτσα στο 75′ μετά από εκτέλεση φάουλ του Βούρτη, έφυγαν άουτ.

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Τσάνης με βοηθούς τους Καρατέρπο και Κάμπερ.

Οι συνθέσεις των ομάδων

Εορδαϊκός: Μιχαηλίδης (58′ Πίτσικος), Πούλιος, Ανδρονικίδης, Ρούσσης (64′ Καζανάς), Στεργιόπουλος (69′ Παπαδόπουλος), Μπαλίτσας, Χιμολάρι, Βούρτης, Ταγγίδης (43′ Κωττίδης), Τρούπκος (72′ Κάτανας), Ματούλας.

Πιερικός: Γκάρας (46′ Μπαλάφας), Καραθάνος, Χατζηκωνσταντίνου (81′ Βέτσος), Μακρίδης, Δεληγιάννης, Μαυρίδης (71′ Σκαμπαρδώνης – 81′ Αλχαζίδης), Δαλαμήτρας (46′ Παπαευαγγέλου), Κυπαρίσσης Γ. (69′ Βαρβαρέζος), Καλαϊτζής (46′ ποδοσφαιριστής υπό δοκιμή), Δανάς (46′ Μότσιας), Μιτακίδης (46′ Κυπαρίσσης Α.).

Με πληροφορίες και φωτογραφίες από το e-ptolemeos.gr

Pin It on Pinterest

Shares
Share This