Επιλογή Σελίδας

Φιλική εντός έδρας νίκη με το εμφατικό 7-0 επί του Νέου Παμβρυακού πήρε η Ελπίς Ανδρομάχης, σε αναμέτρηση που διεξήχθη το απόγευμα της Πέμπτης.

Οι δύο ομάδες προετοιμάζονται εντατικά για τις επίσημες υποχρεώσεις τους στο πρωτάθλημα της Β’ κατηγορίας αλλά και του κυπέλλου της ΕΠΣ Πιερίας, δείχνοντας με την απόδοση των παικτών ότι βαδίζουν σταθερά σε σωστό δρόμο.

Καλύτερη η Ελπίς και με γεμάτο νεανικό ροστερ, πέτυχε επτά τέρματα, είχε πέντε δοκάρια, χαμένο πέναλτι από τον Γ. Κυπαρίσση που σούταρε από την άσπρη βούλα ψηλά άουτ και ευκαιρίες για μεγαλύτερο σκορ.

Τα γκολ

Στο 4΄ ο Ταφραλής με διαγώνιο πλασέ άνοιξε το σκορ 1-0.

Στο 40΄ ο Μπούσιος με σουτ από καλή θέση έκανε το 2-0.

Στο 52΄ ο Ταφραλής με πλασέ έγραψε το 3-0, με το δεύτερό του προσωπικό τέρμα.

Στο 58΄ ο Μπέλμπας με πλασέ διεύρυνε το σκορ στο 4-0.

Στο 66΄ ο Μπέλμπας με σουτ πλασέ ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 5-0.

Στο 72΄ ο Γ. Κυπαρίσσης εξιλεώθηκε για το χαμένο πέναλτι και με δυνατό διαγώνιο σουτ έγραψε το 6-0.

Στο 78΄ ο Μπέλμπας από κοντινή απόσταση πλάσαρε εύστοχα και διαμόρφωσε το τελικό 7-0, πετυχαίνοντας χατ τρικ.

Ελπίς Ανδρομάχης (Γιάννης Συμεωνίδης): Μπαμπαΐτης, Μαγιώνας, Κουκάρας, Κουϊμτζίδης, Βογιατζής, Κελέρογλου, Μπούσιος, Γ. Κυπαρίσσης, Γερ. Φωτόπουλος, Ταφραλής, Παπαζήσης.
Στο β΄ ημίχρονο αγωνίστηκαν και οι Γκουνέλας, Μπέλμπας, Καραδήμος, Τσιούπρος, Ρ. Φωτόπουλος, Τσέλα, Μπουρονίκος, Θεοχαρόπουλος, Ραφτόπουλος.

Νέος Παμβρυακός (Διονύσης Στραβογιάννης): Η.Β. Αδάμος, Τζάγκας, Αν. Νικολαΐδης, Βαρμάζης, Κόντος, Γ. Νικολαΐδης, Παπανικολάου, Ν.Γ. Στραβογιάννης, Ν.Ν. Στραβογιάννης, Σιασιόπουλος, Δαλάκας.
Αγωνίστηκαν ακόμη και οι Τσάτσος, Η.Γ. Αδάμος, Χρυσόπουλος.

Επόμενο προγραμματισμένο φιλικό παιχνίδι για την Ελπίς Ανδρομάχης την προσεχή Τετάρτη 31 Αυγούστου και ώρα 18:00 κόντρα στον Αχιλλέα Νεοκαισάρειας στο γήπεδο Ανδρομάχης.

Pin It on Pinterest

Shares
Share This