Επιλογή Σελίδας

Την πρώτη του ισοπαλία στα φετινά φιλικά προετοιμασίας παραχώρησε το απόγευμα της Τετάρτης ο ΓΑΣ Σβορώνου μένοντας στο 1-1 με τον Αιγινιακό στο «Λάζαρος Ξανθόπουλος».

Το παιχνίδι ήταν πολύ μοιρασμένο και ισορροπημένο, με την τελική ισοπαλία να αποτελεί εν τέλει το πιο δίκαιο αποτέλεσμα βάσει της εικόνας των δύο αντιπάλων μέσα στο γήπεδο. Η ομάδα μας στο συγκεκριμένο ματς δεν έπιασε υψηλά στάνταρ απόδοσης συγκριτικά με τα προηγούμενα παιχνίδια και δυσκολεύτηκε αρκετά απέναντι στον άρτια οργανωμένο και γεμάτο ενέργεια Αιγινιακό.

Η ομάδα της Βόρειας Πιερίας ήταν αυτή που προηγήθηκε στο σκορ στο 14ο λεπτό με το κοντινό αριστερό πλασέ του Χατζηδίμπα.

Ο ΓΑΣ απάντησε στις ευκαιρίες ένα λεπτό αργότερα όταν ύστερα από σέντρα του Κατσιαμήτα από τη δεξιά πλευρά, ο Μακράκης έπιασε την κεφαλιά με τη μπάλα να περνά εκτός εστίας.

Στο 20’ οι φιλοξενούμενοι απείλησαν με το δυνατό δεξί σουτ του Κατσάρα που πέρασε λίγο δίπλα από κάθετο δοκάρι.

Στο 28’ έπειτα από εκτέλεση φάουλ του Κατσιαμήτα, ο Κωτσιόπουλος έπιασε την κεφαλιά στο δεύτερο δοκάρι με τη μπάλα να καταλήγει άουτ.

Στο 35’ και πάλι από συνεργασία των δύο συγκεκριμένων ποδοσφαιριστών ο ΓΑΣ θα φτάσει στην ισοφάριση, με τον Κατσιαμήτα να εκτελεί το φάουλ και τον προωθημένο Κωτσιόπουλο με κεφαλιά από την καρδία της αντίπαλης άμυνας να στέλνει τη μπάλα στα δίχτυα για το 1-1.

Στο 44’ ο Σιδηρόπουλος έκανε όμορφη ατομική ενέργεια και σούταρε με το δεξί από το όριο της μεγάλης περιοχής αλλά το σουτ του πέρασε εκτός εστίας.

Στο 45+1’ ο Κατσιαμήτας εξαπέλυσε δυνατό δεξί σουτ εκτός περιοχής όμως ο τερματοφύλακας του Αιγινιακού απομάκρυνε με τις γροθιές.

Στο δεύτερο μέρος ο ρυθμός έπεσε αισθητά με τις δύο ομάδες να δυσκολεύονται να δημιουργήσουν επικίνδυνες προϋποθέσεις προς τα αντίπαλα καρέ.

Στο 65’ ο Τσολακίδης έκανε το γύρισμα από την αριστερή πλευρά προς το ύψος του πέναλτι με τον Αδαμόπουλο να πλασάρει στην κίνηση στέλνοντας τη μπάλα πάνω από τα δοκάρια.

Στο 85’ και πάλι ο Τσολακίδης σέντραρε προς τον Κυρτέγο στο δεύτερο δοκάρι και ο επιθετικός του ΓΑΣ με δεξί πλασέ στην κίνηση έστειλε τη μπάλα στην αγκαλιά του αντίπαλου γκολκίπερ.

Ο Αιγινιακός είχε στο φινάλε δύο σπουδαίες στιγμές για να φύγει με τη νίκη από το Σβορώνο όταν αρχικά στο 90’ ο Κούζας με εντυπωσιακή επέμβαση στην δεξιά του γωνία κράτησε το 1-1 και εν συνεχεία όταν στο 2ο λεπτό των καθυστερήσεων το οριζόντιο δοκάρι της εστίας του αποσόβησε το δεύτερο τέρμα.

ΓΑΣ Σβορώνου (Σωτήρης Ζιώγας): Αδάμος, Κωτσιόπουλος, Κραγιόπουλος, Βούλγαρης, Χατζηθεοδωρίδης, Δημητρουλόπουλος, Σιδηρόπουλος, Καραμήτρος, Κατσιαμήτας, Κατσαμάγκας, Μακράκης.
Στο δεύτερο ημίχρονο αγωνίστηκαν οι : Μυστρίδης, Δημητρίου, Καραγκούνης, Κόλα, Δημηνάς, Τσολακίδης, Κυπαρίσσης, Αδαμόπουλος, Κούζας, Φωκαίδης, Κυρτέγος, Τσάνης.

Επόμενη αναμέτρηση για το ΓΑΣ το προσεχές Σάββατο (27/8) απέναντι στη Βέροια εκτός έδρας στο πιο δυνατό φιλικό τεστ που δίνει μέχρι σήμερα η ομάδα μας.

Pin It on Pinterest

Shares
Share This