Επιλογή Σελίδας
 

Παίκτης του Βαφύρα Stathis Ceramica θα είναι και τη νέα χρονιά ο Γιώργος Λαμπονίκος. Πρόκειται για μια συμφωνία – “κλειδί” εν όψει της ερχόμενης περιόδου, δεδομένης της κομβικής συνεισφοράς του καλαθοσφαιριστή στο παιχνίδι της ομάδας. Είναι χαρακτηριστικό πως στην περυσινή περίοδο, ο Λαμπονίκος αναδείχθηκε 2ος σκόρερ της ομάδας στην κανονική διάρκεια, 1ος ριμπάουντερ και 1ος σε χρόνο συμμετοχής.

Η ανακοίνωση της παραμονής Λαμπονίκου στην ομάδα του Δήμου Δίου Ολύμπου:

Η ανανέωση του Γιώργου Λαμπονίκου με τον Βαφύρα μας Stathis Ceramica για την νέα σεζόν είναι γεγονός. Η επίτευξη αυτής της συμφωνίας θεωρείται κομβική, καθώς ο Γιώργος ήταν ένας παίκτης σημείο αναφοράς στην περσινή παρουσία της ομάδας στο πρωτάθλημα.

Στοιχεία όπως: 2ος σκόρερ της ομάδας μας στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος (φάση ομίλων), 1ος ριμπάουντερ της ομάδας, 1ος σε χρόνο συμμετοχής, με παρουσία σε όλους τους αγώνες (φάση ομίλων μέχρι play off) τον καθιστούν έναν από τους παίκτες κλειδιά της περσινής περιόδου.

Όλα αυτά καταγράφηκαν, μετρήθηκαν, ζυγίστηκαν όπως φαίνεται και από τις δύο πλευρές και το αποτέλεσμα ήταν η συμφωνία της ανανέωσης και για την επόμενη σεζόν. Η διοίκηση του συλλόγου εξέδωσε την παρακάτω ανακοίνωση:

“Βρισκόμαστε στην πολύ ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε την ανανέωση της συνεργασίας μας με τον Γιώργο Λαμπονίκο. Η περσινή χρονιά, που ουσιαστικά ήταν η πρώτη του ολοκληρωμένη σε επίπεδο ανδρών, ήταν πολύ καλή για αυτόν και αισθανόμαστε ικανοποιημένοι που την έχει κάνει με την ομάδα μας. Περιμένουμε πως στο νέο πρωτάθλημα ο Γιώργος θα κάνει πολλά περισσότερα, αφού πλέον έχει στα πόδια του και στα χέρια την σχετική εμπειρία. Γιώργο σου ευχόμαστε υγεία. Για όλα τα άλλα είμαστε σίγουροι”.

Ζητήσαμε από τον Γιώργο να μας κάνει και αυτός μία δήλωση και μα είπε τα εξής:

“Νιώθω πολύ χαρούμενος που ανανεώσαμε τη συνεργασία μας. Η ομάδα πέρυσι με εμπιστεύθηκε δίνοντας μου πρωταγωνιστικό ρόλο και κίνητρο να παλεύω σε κάθε παιχνίδι για το καλύτερο δυνατό. Το ίδιο σκοπεύω να κάνω και φέτος, δείχνοντας την ίδια προσήλωση και ελπίζοντας ότι θα καταφέρουμε κάτι ακόμη καλύτερο από πέρυσι. Τα υπόλοιπα στο γήπεδο!”.

 

Pin It on Pinterest

Shares
Share This