Επιλογή Σελίδας


Καλή παρουσία πραγματοποίησε η Βασιλική Χαϊτίδου στον προκριματικό του μήκους στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα του Μονάχου.

Η νεαρή αθλήτρια είχε καλύτερο άλμα στα 6,32 μ.(0,2) και πήρε την 16η θέση στο σύνολο των δύο γκρουπ. Η αθλήτρια του Νίκου Στυλιανίδη στην πρώτη της εμφάνιση σε Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα προσπάθησε να κυνηγήσει το ατομικό της ρεκόρ (6,49 μ.), που θα της έδινε και την πρόκριση για τον τελικό. Η αθλήτρια είχε ακόμη προσπάθειες στα 6,22μ. (-0,8) και 6,02μ. (-1,1) και ολοκλήρωσε με θετικό πρόσημο την παρουσία της στη διοργάνωση.

“Ήταν μια καλή παρουσία στην πρώτη μου συμμετοχή σε μια διοργάνωση αυτού του επιπέδου. Αν είχα ξεπεράσει τον εαυτό μου θα μπορούσα να διεκδικήσω και την πρόκριση στον τελικό. Η συμμετοχή μου αυτή, μου δίνει επιπλέον κίνητρο για τη συνέχεια”, είπε η νεαρή για τη συμμετοχή της στη διοργάνωση.

Στον προκριματικό της σφυροβολίας αγωνίστηκε η Σταματία Σκαρβέλη, που δεν κατάφερε να πετύχει την βολή που θα τη στείλει στον τελικό του αγωνίσματος. Η αθλήτρια είχε καλύτερη επίδοση στα 67,13 μ., που δεν ήταν αρκετή για να της το εισιτήριο για τις 12 καλύτερες. Η αθλήτρια στη συνέχεια δεν μπόρεσε να βελτιωθεί και να διεκδικήσει την πρόκριση στον τελικό, όπου έκλεισε στα 67,68μ., ενώ το όριο ήταν 72,50 μ. και το έπιασαν μόνο δύο ρίπτριες. Η αθλήτρια είχε πολύ καλή δεύτερη βολή στα 70,00 μ., ωστόσο ήταν άκυρη αφού πάτησε τη στεφάνη.

Η Αζέρα Χάνα Σκιντάν με 74,57μ. και η Ιταλίδα Σάρα Φαντίνι με 73,40μ.

Pin It on Pinterest

Shares
Share This