Επιλογή Σελίδας


Η Έφη Κουρκουτσάκη για δεύτερη διαδοχικά μεγάλη διοργάνωση κατάφερε να ολοκληρώσει την προσπάθεια της απόλυτα επιτυχημένη. Η νεαρή αθλήτρια τερμάτισε στην 16η θέση στα 35χλμ. βάδην με 3.07.42 σε έναν αγώνα, όπου είχε αρκετή ζέστη, η οποία επηρέασε αρκετές αθλήτριες. “Είμαι χαρούμενη με ήμουν εδώ και ολοκλήρωσα τον αγώνα μου στην 16η θέση. Η εμφάνιση μου αυτή που δίνει κίνητρο να συνεχίσω την προσπάθεια μου για το μέλλον.

Στο 30ο χιλιόμετρο αναγκάστηκε να ολοκληρώσει τον αγώνα του ο Αλέξανδρος Παπαμιχαήλ με μια δυνατή ενόχληση στο πόδι. “Με τράβηξε ο δικέφαλος και δεν ήμουν σε θέση να κάνω αυτό που ήθελα. Θεώρησα πως είναι καλύτερο να μην επιβαρύνω ούτε το σώμα, ούτε ιδιαίτερα το πόδι.

Η Κυριακή Φιλτισάκου δεν κατάφερε σήμερα να κάνει αυτό που μπορεί, αφού φάνηκε αρκετά επηρεασμένη και από τον τραυματισμό πριν το Όρεγκον, αλλά και την ίωση που είχε στην Ιταλία και την κράτησε πίσω στις προπονήσεις. Η αθλήτρια αναγκάστηκε να εγκαταλείψει τον αγώνα της, καθώς δεν ήταν σε θέση να ανταποκριθεί. “Δυστυχώς τα πράγματα δεν πήγαν όπως θα ήθελα, καθώς η προετοιμασία μου έμεινε πίσω και δεν μπόρεσα να κάνω την προπόνηση μου όπως θα ήθελα. Τόσο ο τραυματισμός στο δικέφαλο, όσο και η ίωση στην Ιταλία με κράτησαν πίσω“.

Pin It on Pinterest

Shares
Share This