Επιλογή Σελίδας


Με εξαιρετικές εμφανίσεις ξεκίνησε το αγωνιστικό πρόγραμμα στην Σακάρια της Τουρκίας, για την Εθνική ομάδα ορεινής ποδηλασίας. Η πολυπληθής αποστολή που ταξίδεψε στην γειτονική χώρα, έκανε εντυπωσιακή εκκίνηση στις υποχρεώσεις της, ειδικά στον αγώνα των γυναικών.

Δεύτερη η Γιάχου, τέσσερις ποδηλάτισσες στην πρώτη 7άδα

Η Ελευθερία Γιάχου εξέπληξε τους πάντες με την απόδοσή της στον αγώνα κατηγορίας HC, που διεξήχθη την Παρασκευή. Η πρωταθλήτρια Ελλάδας με μία αψεγάδιαστη διαδρομή και πολύ ένταση τερμάτισε στην δεύτερη θέση και με διαφορά ασφαλείας από τις έμπειρες διώκτριες της. Το 1-3 έκανε η Σλοβενία με τις Τάνια Ζάκελι (νικήτρια) και Βίτα Μόβριν (τρίτη).

Όσον αφορά τα υπόλοιπα κορίτσια, είχαν εξίσου θετική παρουσία, με την Κατερίνα Ελευθεριάδου να ολοκληρώνει την προσπάθειά της στην 5η θέση, την Ειρήνη Καρούσου στην 6η και την Αλεξάνδρα Αδάμ στην 7η. Τα παραπάνω πλασαρίσματα ισοδυναμούν με μία πολύ καλή βαθμολογική συγκομιδή (145 σύνολο) και άλμα τριών θέσεων στη γενική κατάταξη, στην προσπάθεια που γίνεται για την εξασφάλιση ενός εισιτηρίου για τους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2024.

Αναλυτικά αποτελέσματα

Έβδομος ο Αντωνιάδης στους άνδρες

Στην κατηγορία των ανδρών, τα αποτελέσματα δεν ήταν εφάμιλλα. Βέβαια, οφείλουμε να σημειώσουμε ότι ο ανταγωνισμός και η ποιότητα του πελοτόν ήταν υψηλότερη. Ο Δημήτρης Αντωνιάδης έκανε την διαφορά για την ελληνική αποστολή, ολοκληρώνοντας την διαδρομή στην 7η θέση. Ο Έλληνας πρωταθλητής πέρασε την γραμμή του τερματισμού τριάμισι λεπτά πίσω από τον νικητή, χαρίζοντας 30 βαθμούς στην χώρα, στην μάχη για πρόκριση στο Παρίσι.

Από εκεί και πέρα τα υπόλοιπα μέλη της Εθνικής ολοκλήρωσαν τον αγώνα ως εξής: ο Αλέξανδρος Καρούσος ήταν 16ος, ο Νίκος Γεωργιάδης 18ος και ο Χαρούν Μολλά 24ος. Για την ιστορία, νικητής αναδείχτηκε ο Ούρσιν Σπέχα από την Ελβετία, με τον Αλέσσιο Αγκοστινέλι (Ιταλία) να τον ακολουθεί στην δεύτερη θέση και τον Σίλας Γκραφ (Γερμανία) στην τρίτη.

Η δράση συνεχίζεται αύριο με τον αγώνα Μαραθωνίου

Αναλυτικά αποτελέσματα

Pin It on Pinterest

Shares
Share This