Επιλογή Σελίδας

Ο βετεράνος γκολκίπερ Σάκης Καραγεώργος επέστρεψε στον Αιγινιακό πριν λίγες μέρες, αυτήν τη φορά αναλαμβάνοντας την εκγύμναση των τερματοφυλάκων της ομάδας.

Έτσι το προπονητικό τιμ, που έχει ως επικεφαλής προπονητή τον Γιώργο Ντάμτσιο εμπλουτίζεται ακόμα περισσότερο ενόψει του νέου πρωταθλήματος της Α’ κατηγορίας της ΕΠΣ Πιερίας. Ο 43χρονος παλιός πορτιέρο έχει πλούσιο ποδοσφαιρικό βιογραφικό, αφού αγωνίστηκε με επιτυχία σε Αιγινιακό, Πανηλειακό (Α’ Εθνική), Ποσειδώνα Νέων Πόρων και ΓΑΣ Σβορώνου, ενώ ως προπονητής τερματοφυλάκων έχει εργαστεί, επιτελώντας σοβαρό έργο, σε ομάδες της Ημαθίας και στον Αιγινιακό στην επαγγελματική Γ’ εθνική κατηγορία τη περίοδο 2012-13.

Η εμπειρία του αποτελεί τα εχέγγυα για την βελτίωση της αγωνιστικής κατάστασης των Κυανολεύκων «φυλάκων αγγέλων» της αιγινιώτικης εστίας, ενώ παράλληλα θα είναι και συνεργάτης του κ. Ντάμτσιου στην τεχνική ηγεσία του συλλόγου.

Ο Σάκης Καραγεώργος έκανε τις πρώτες του δηλώσεις αμέσως μετά την ανάληψη των καθηκόντων του: «Πάντα ήμουν κοντά στην ομάδα, είτε ως παίκτης, είτε ως παράγοντας, ακόμα και ως φίλαθλος. Η ομάδα βρίσκεται σε πολύ καλό δρόμο, ξεπερνώντας ανώδυνα τα «πέτρινα χρόνια» που την ταλαιπώρησαν. Η αναστρέψιμη αυτή κατάσταση σε συνδυασμό με την αισιοδοξία που πηγάζει από την ήδη διαμορφωθείσα θετική ανάταση της μ’ έκαναν να μην αρνηθώ την πρόταση της Διοίκησης και να πλαισιώσω το προπονητικό επιτελείο της ομάδας. Πιστεύω ότι όλοι μαζί ενωμένοι θα φέρουμε τον Αιγινιακό εκεί που του αρμόζει η μεγάλη ιστορία του».

Φωτογραφικό αρχείο Γιώργου Καρανικόλα

Ο Σάκης Καραγεώργος με τα χρώματα του ΓΑΣ Σβορώνου την περίοδο 2001-02.

IMG_20210101_083640

Ο Καραγεώργος με τον Αιγινιακό τη σεζόν 2005-06.

IMG_20220812_120010

Τη δεκαετία του1990 και συγκεκριμένα τη περίοδο 1997-98, ο Σάκης Καραγεώργος πάλι με την ομάδα του Αιγινίου.

IMG_20210101_084621

Pin It on Pinterest

Shares
Share This