Επιλογή Σελίδας

Την πρώτη του προπόνηση εν όψει της νέας ποδοσφαιρικής περιόδου πραγματοποίησε ο Πιερικός, το απόγευμα της Δευτέρας στο Α’ ΔΑΚ Κατερίνης.

Είκοσι ποδοσφαιριστές, μεταξύ αυτών ένας τερματοφύλακας, έδωσαν το παρών στην πρεμιέρα της κατερινιώτικης ομάδας και προπονήθηκαν για περίπου μιάμιση ώρα υπό τις οδηγίες του Λεωνίδα Μπίλη και των συνεργατών του.

Ανάμεσα στους παρευρισκόμενους ποδοσφαιριστές υπήρχαν κάποιοι από το περυσινό ρόστερ (Δαλαμήτρας, Μαυρίδης, Μιτακίδης) ενώ παρόντες ήταν και οι περισσότεροι ποδοσφαιριστές της περυσινής Κ20 αλλά και κάποιοι άλλοι νεαροί ποδοσφαιριστές που το επόμενο διάστημα θα αξιολογηθούν από το τεχνικό επιτελείο.

Το δύσκολο έργο του “χτισίματος” του νέου Πιερικού ξεκίνησε, λοιπόν, έστω και καθυστερημένα και τις επόμενες ημέρες αναμένεται σειρά επαφών της διοίκησης με όσους ποδοσφαιριστές από το περυσινό ρόστερ είναι θετικοί στο να συζητήσουν το ενδεχόμενο παραμονής τους στην ομάδα και τη νέα σεζόν. Φυσικά, για να υπάρχει θετική έκβαση σε αυτές τις περιπτώσεις απαιτείται να υπάρξει συμφωνία για τα δεδουλευμένα της περυσινής σεζόν ενώ κομβικό ρόλο στην απόφαση των παικτών εύλογα θα παίξει και η κατηγορία στην οποία θα αγωνίζεται ο Πιερικός, η οποία με τα τωρινά δεδομένα θα είναι η Γ’ Εθνική.

Πριν την έναρξη της πρώτης προπόνησης βρέθηκε στα αποδυτήρια ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ Πιερικός, Βασίλης Καπετανάκης ενώ ανάμεσα στους λιγοστούς θεατές που βρέθηκαν στην “πρώτη” του Πιερικού ήταν ο Πρόεδρος του Ερασιτέχνη Πιερικού, Γιάννης Λαζαρίδης, ο Πρόεδρος των Παλαιμάχων του Πιερικού, Νίκος Καλαμπάκας, οι εκπρόσωποι των συνδέσμων “ΣΟΠ-Θύρα 5”, Γιώργος Γιαμαλής και “Μελανόλευκοι” Λάζος Γαζέτης, καθώς και ο γραμματέας του ΣΦΙΠ, Γιώργος Λάλας.

Η προετοιμασία θα συνεχιστεί με καθημερινές προπονήσεις στις 19.00 ενώ το Σάββατο οι ποδοσφαιριστές θα προπονηθούν πρωί.

Pin It on Pinterest

Shares
Share This