Επιλογή Σελίδας
 


Του Νικήτα Καβουκλή

Η EA αποκάλυψε την ανανεωμένη εμπειρία των αγώνων στο FIFA 23. Τα Hypermotion replays, όλα όσα διαδραματίζονται πριν ένα match και πολλά άλλα έχουν υποστεί αλλαγές. Για πρώτη φορά στην ιστορία της σειράς, επισημότητες γένους θηλυκού θα κάνουν αισθητή την παρουσία τους στο Ultimate Team, στα Pro Clubs και στα single-player modes.

Η EA αναφέρει ότι οι αλλαγές στον ηχητικό τομέα θα δημιουργήσουν την απαραίτητη ενέργεια και θα αυξήσουν την αγωνία πριν από μεγάλες αναμετρήσεις, φέρνοντας την ατμόσφαιρα σε νέα επίπεδα”.

Τα νέα replays, με τη βοήθεια της επαυξημένης πραγματικότητας θα προσφέρουν καλύτερη παρουσίαση των δεδομένων ενός αγώνα, όπως τα γκολ, τα σουτ στην εστία και τα ποσοστά που σχετίζονται με τις επιτυχημένες πάσες.

Υψηλό θα είναι και το επίπεδο λεπτομέρειας των θεατών, με ακόμα περισσότερα διαφορετικά μοντέλα να γεμίζουν τις εξέδρες.

Η in-game camera έχει επίσης ανανεωθεί, με σκοπό να είναι σε επίπεδο ποιότητας όπως αυτό μιας τηλεοπτικής μετάδοσης, με το απαραίτητο βάθος πεδίου και ομαλή κίνηση.

Τέλος, αντί για τους σχολιαστές, οι παίκτες μπορούν να ακούν μουσική κατά τη διάρκεια ενός αγώνα και στα ηχητικά εφέ μετά από κάθε γκολ έχουν προστεθεί νέοι ήχοι, όπως σειρήνες.

Το FIFA 23 θα κυκλοφορήσει στις 30 Σεπτεμβρίου 2022, για PS5, PS4, Xbox Series X, Xbox Series S, Xbox One, PC, Google Stadia και Nintendo Switch (Legacy Edition).

Πηγή: Enternity

Pin It on Pinterest

Shares
Share This