Επιλογή Σελίδας

Με καθημερινές προπονήσεις συνεχίζει την προετοιμασία του ο Αιγινιακός, εν όψει της νέας αγωνιστικής περιόδου, υπό την επίβλεψη του προπονητή Γιώργου Ντάμτσιου.

Σήμερα το πρόγραμμα περιλάμβανε πρωινό πρόγραμμα στο Δημοτικό γήπεδο Αιγινίου “Γιάννης Παραλυκίδης”.

Ο Γιάννης Ορφανίδης μετέχει κανονικά στην προετοιμασία τις τελευταίες 3 ημέρες, ενώ απουσιάζουν δικαιολογημένα οι αδειούχοι Γιάννης Κιρκιλιανίδης και Κώστα Φιρινίδης και ο νεαποκτηθείς φορ Βασίλης Κατσάρας που είναι άρρωστος.

Μετά την προπόνηση ο αρχηγός της ομάδας Νίκος Παππάς κέρασε μπουγάτσα και γάλατα στους συμπαίκτες του, ενδεικτικό του άριστου κλίματος που επικρατεί στον Αιγινιακό. Η συμμετοχή των παικτών στις προπονήσεις είναι καθολική και οι ιθύνοντες της αιγινιώτικης ομάδας πιστεύουν ότι η σκληρή δουλειά θα αποδώσει καρπούς στο πρωτάθλημα της Α’ κατηγορίας της ΕΠΣ Πιερίας.
Αύριο οι ποδοσφαιριστές έχουν το πρώτο ρεπό τους .
Συγχαρητήριο
Το Διοικητικό συμβούλιο του Αιγινιακού συγχαίρει τον ποδοσφαιριστή Ηλία Κατατάτσιο για την εισαγωγή του στο Οικονομικό τμήμα του ΑΠΘ και του εύχεται καλές σπουδές.
Για το Διοικητικό συμβούλιο
Ο Γενικός γραμματέας
Γιώργος Καρανικόλας 
Αναπροσαρμογή φιλικών
Το φιλικό παιχνίδι με την ΠΑΕ Ποντίων Κατερίνης θα διεξαχθεί στο γήπεδο της Νέας Ζωής Κατερίνης στις 13/8 ενώ αναζητείται αντίπαλος για τις 17/8
Τηλέφωνο επικοινωνίας: 6973738353 (Γιώργος Ντάμτσιος)
IMG_20220725_181529
IMG_20220725_181448_1

Στιγμιότυπα από την σημερινή πρωινή προπόνηση του Αιγινιακού.

IMG_20220725_175150_1

 

Ο προπονητής Γιώργος Ντάμτσιος μιλάει στους ποδοσφαιριστές.

Pin It on Pinterest

Shares
Share This