Επιλογή Σελίδας

Με πίστη και διάχυτη αισιοδοξία για μια πετυχημένη ποδοσφαιρική χρόνια άρχισε σήμερα στο Δημοτικό Γήπεδο Αιγινίου Γιάννης Παραλυκίδης την προετοιμασία του ο Αιγινιακός ενόψει του πρωταθλήματος της Α’ κατηγορίας της ΕΠΣ Πιερίας υπό την επίβλεψη του προπονητή, Γιώργου Ντάμτσιου.

Προηγήθηκε στην αίθουσα τύπου του γηπέδου η γνωριμία Διοίκησης – προπονητή – ποδοσφαιριστών.

Εκ μέρους του Διοικητικού Συμβουλίου του συλλόγου μίλησε ο Γενικός γραμματέας, Γιώργος Καρανικόλας, ο οποίος -αφού καλωσόρισε τους παλιούς και τους νεοαποκτηθέντες παίκτες- ευχήθηκε καλή χρονιά με
υγεία, όπως και στον κ. Ντάμτσιο τα καλύτερα στο έργο του. Στάθηκε στους ψηλούς στόχους της ομάδας και τόνισε ότι με σκληρή δουλειά και πειθαρχία στο τέλος θα επιτευχθούν.

IMG_20220725_175144

Αμέσως μετά, ο τεχνικός κ. Ντάμτσιος ανέλυσε το πρόγραμμα της προετοιμασίας που θα είναι επίπονη, ώστε τα εφόδια απ’ αυτήν να βοηθήσουν στην επίτευξη του πρωταθλητισμού που είναι η κύρια επιδίωξη της ομάδας από τη βόρεια Πιερία.

Απουσίαζαν δικαιολογημένα από την «πρώτη» οι Γιάννης Κιρκιλιανίδης, Γιάννης Ορφανίδης, Αντώνης Τσερόλας, Μόσχος Μοσχίδης, Χρήστος Γιαγκίδης και Αντώνης Χαιρεκάκης.

IMG_20220725_181400_1

Pin It on Pinterest

Shares
Share This