Επιλογή Σελίδας

Την έναρξη της συνεργασίας του με τον Γιώργο Μακρή ανακοίνωσε και επίσημα ο Εθνικός Νέου Κεραμιδίου. Ως γνωστόν, ο πρώην άσος του Πιερικού “κρέμασε” τα παπούτσια του στο τέλος της σεζόν 2020-2021 και μετά από ένα… διάλειμμα ενός έτους επιστρέφει στα γήπεδα ως τεχνικός διευθυντής της ομάδας του Νέου Κεραμιδίου.

Ο Μακρής ξεκίνησε την καριέρα του από τον ΠΑΟΚ τη σεζόν 2002-2003 και ακολούθως αγωνίστηκε σε Αγροτικό Αστέρα (Γ’ Εθνική), Πιερικό (τρεις θητείες σε Β’, Γ’, Δ’ Εθνική), Ολυμπιακό Βόλου (Γ’ ΕΘνική), Κέρκυρα (Α’ Εθνική), Ατρόμητο Αθηνών (Α’ Εθνική), Ανόρθωση (Α’ Κυπρου), ΟΦΗ (Α’ Εθνική), Ηρακλή (Α’ Εθνική), Πίζα (2η και 3η Ιταλίας), ΑΕ Καραϊσκάκης (Β’ Εθνική) και Δόξα Δράμας (Β’ Εθνική).

Συνολικά, ο Μακρής έπαιξε σε 110 αγώνες Α’ Εθνικής (9 γκολ), 122 αγώνες Β’ Εθνικής (14 γκολ), 123 αγώνες Γ’ Εθνικής (15 γκολ), 16 αγώνες Κυπέλλου Ελλάδας (1 γκολ), 13 αγώνες Α’ Κύπρου και 10 αγώνες Γ’ Ιταλίας (1 γκολ).

Η ανακοίνωση του Εθνικού Νέου Κεραμιδίου

Η ομάδα του Εθνικού Νέου Κεραμιδίου είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη της συνεργασίας με τον Γιώργο Μακρή για την θέση του Τεχνικού Διευθυντή.

Οι συστάσεις για τον Γιώργο είναι περιττές. Με το ήθος, την πειθαρχία και τον επαγγελματισμό του, είναι δεδομένο πως θα βοηθήσει την ομάδα μας να ανέβει όχι ένα αλλά περισσότερα σκαλοπάτια.

Με την συγκεκριμένη ανακοίνωση σηματοδοτούμε την έναρξη της ομάδος για την αγωνιστική περίοδο 2022-2023. Ξεκινάμε…

Pin It on Pinterest

Shares
Share This